ÖZEL GÖLCÜK MEDAR HASTANESİ ‘NDEN COŞKULU HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLAMASI

Özel Gölcük Medar Hastanesi 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla, hastanede görev alan hemşirelik hizmetleri ekibi ile kokteylde bir araya gelerek, bu özel günü coşkuyla kutladı

Özel Gölcük Medar Hastanesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da hemşireler günü sebebiyle, zorlu pandemi süresinde fedakarca mücadelede veren ve insan yaşamına sundukları hizmetler ile sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez mihenk taşı olan değerli hemşirelerin 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü bir kokteyl ile kutladı. Medar Hastanesi Gölcük Konferans Salonu’nda düzenlenen kokteyle, Medar Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. M.Veysel BESNİLİ, Medar Hastanesi Gölcük Genel Müdürü Dr. Göksel Ensari, Hemşirelik Hizmetleri müdürü Yasemin Öztürk, pek çok hekim ve sağlık ekibi katıldı.

“Sağlık ordusunun vazgeçilmezleri’

Hemşireler Günü programına katılan Medar Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. M. Veysel BESNİLİ, sağlık hizmetinin ekip işi olduğunu ve bu ekibin en önemli parçalarından biri olan hemşirelerimizin zorlu pandemi döneminde  gösterdikleri fedakarlıkların unutulmaması gerektiğini, bugüne kadar yapmış oldukları fedakar çalışmalardan ötürü her birine ayrı ayrı teşekkür etti. Medar Hastanesi Gölcük Genel Müdürü Dr. Göksel ENSARİ, Hemşireler Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada, hemşirelik hizmetlerinin sahada büyük özveriyle çalıştıklarını, sağlık ordusunun vazgeçilmezleri olduğunu, gece gündüz demeden sağlık için görevini icra eden tüm hemşirelere teşekkür ederek, günlerini kutladı.

“Video sürprizi”

Medar Hastanesi Gölcük tarafından düzenlenen Hemşireler Günü etkinliğinde, hemşirelik hizmetlerine bağlı tüm birimlerin verdiği anlamlı mesajlardan oluşan video yayını alkışlarla izlendi. Coşkuyla kutlanan Hemşireler Günü etkinliği, yöneticiler, hekimler ve hemşirelik hizmetleri ekibinin  katılımıyla kesilen pasta sonrası toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 23 = 27