ÖZÇAKMAK’A OĞLU DONÖR OLDU ORGAN NAKLİ YARIN

Gölcük Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak uzun yıllardır görev yapan Haluk Özçakmak,  bir süredir yaşadığı Karaciğer yetmezliği rahatsızlığı nedeni ile organ nakli bekliyordu.

Özçakmak’a mutlu haber oğlu Yiğit Özçakmak’tan geldi. Oğlunun karaciğerinden alınacak parça yeniden hayata tutunacak olan Haluk Özçakmak, İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’ne yatış yaparak, ameliyat saatini beklemeye başladı.

Oğul’dan, Babasına Müjde

Kentimizin tanıdığı ve sevdiği isim, Gölcük Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haluk Özçakmak, bir süredir karaciğer yetmezliğinden dolayı evinde organ nakli beliyordu. Özçakmak’a mutlu haber, oğlu Yiğit Özçakmak’tan geldi. Babasından habersiz organ nakli için bir takım testler yaptıran sonuçlarının olumlu çıkması üzerine, müjdeyi babasına Yiğit verdi.

 6 aya kadar eski sağlığına kavuşacak

Organ nakli için İstanbul’a giderek, Florence Nightingale Hastanesi’ne yatış yapan Özçakmak’ın organ nakli ameliyatını Türkiye’nin ünlü cerrahlarından Prof. Dr. Yaman Tokat yapacak. Perşembe günü yapılacak olan ameliyatın oldukça uzun geçmesi bekleniyor. Oğlu Yiğit’in Karaciğerinden alınacak parça ile gerçekleşecek, Haluk Özçakmak’ın 6 aya kadar eski sağlığına kavuşması bekleniyor.

 

12 Aralık Perşembe günü ameliyata girmeye hazırlanan,  kendi kadar kalbi de kocaman olan  müdürümüz Haluk Özçakmak, tüm sevenlerinin ve dostlarının dualarını bekliyor.

İyileşerek aramıza döneceğinden kuşkumuzun olmadığı Haluk Özçakmak’a, acil şifalar diliyoruz…

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 8 =