OY VERMEYEN PERSONELE SÜRGÜN!

Başiskele Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Ayaz’ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) başkanı  Fahri Uslu ve ekibi, Turan Şen, Muharrem Can, Zekeriya Şahintürk, Mehmet Koral ve Özkan Kurt’un düzenlediği basın toplantısında, çok konuşulacak bir açıklama yapıldı.

Yerel seçimde Başiskele Belediye Başkan adayı Yasin Özlü’ye oy vermeyerek, Kocaeli’de Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a oy veren belediye   personellerinin Başiskele Belediyesi’ndeki görev yerlerinin değiştirildiği, Yasin Özlü’ye, oy vermeyen personeller resmen sürgüne gönderildiği iddia edildi.

Hüseyin Ayaz’ın SKM ekibi, çok konuşulacak bir iddiada bulundular.

 ‘YASİN ÖZLÜ’YE OY VERMEDİKLERİ İÇİN GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİRİLDİ’

İddiaya göre; ‘Bir belediye başkanı A takımında değişikliğe gidebilir bu da en doğal hakkıdır. Bunu anlarız, fakat bir belediye başkanı değişimine temizlik personelinden başlıyorsa bu sorulmalıdır. Bir temizlik işçisi ne yapmış olabilir ki, seçimden sonra yeri değişiyor. AK Parti kendi muhalefetini yaratıyor Başiskele’de. hatta ki, Yasin başkan kendisini desteklemediği için personellerinde, ilk haftasında görev değişikliği yapıyor. Tamam özel kalemini değiştir normal, ama temizlik işçisinden ne istedin Yasin başkan.’ İfadeleri kullanıldı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)