Orhan Barış’dan protokol ziyaretleri

Geçtiğimiz aylar içerisinde Kızılay Gölcük Şubesinin olağan genel kurulu sonrasında Başkan olan Orhan Barış protokol ziyaretlerine başladı.

Gölcük’te geçtiğimiz aylar içerisinde Kızılay Gölcük Şubesinin olağan genel kurulu sonrasında yeni Başkan olan Orhan Barış ve yönetimi geçtiğimiz gün Gölcük protokol ziyaretlerine başladılar.

İLK KAYMAKAM ZİYARET EDİLDİ

Kızılay Gölcük Şube Başkanı olan Gölcük’ün sevilen ismi Orhan Barış yeni yönetimi ile birlikte geçtiğimiz gün ilk protokol ziyaretini Gölcük’e yeni atanan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunurken yeni Başkan Barış ise yeni göreve gelen Kaymakam Irmak’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

2 ZİYARET SEZER OLDU

Yeni Başkan Orhan Barış ve yönetimi Kaymakam Irmak’ın ardından yeni Gölcük Belediye Başkanı olan Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etti. Barış yeni seçilen Başkan Sezer’e görevinde başarı dileklerinde bulunurken Barış ise yeni yönetim ile birlikte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Yeni Başkan Orhan Barış ve yönetimi protokol ziyaretlerinin sonrasında Gölcük Anıt parkta bulunan Kızılay kan bağış TIR’ına ziyaret ederek burada Başkan Barış kan bağışında bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. HABER: Nazlı ER

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

67 − = 59