ÖNLEM ALINMASI İÇİN NE BEKLENİYOR?

Yeni yapılan Gölcük Ford Kavşağı’nda yolun çok geniş olması ve giriş çıkışların fazlalığı dikkatsiz sürücülerin kaza yapmasına neden olurken, çevrede oturanlarda her seferinde korku dolu anlar yaşıyor. Geçtiğimiz sabahta  servis aracı ile bir arabanın çarpıştığı bir kaza yaşandı. Yol trafiğe açıldıktan onlarca kaza olmasına rağmen yetkililer önlem almadı. 

Gölcük Ford Kavşağı’nda ilçemize giriş çıkışları düzeltmek adına yapılan yeni yolda üst üste meydana gelen kazalar vatandaşların tepkisine neden oluyor. Yolun çok geniş olması ve giriş çıkışların fazlalığı dikkatsiz sürücülerin kaza yapmasına neden olurken, çevrede oturanlarda her seferinde korku dolu anlar yaşıyor. Sabahta servis aracı ile arabanın çarpıştığı bir kaza yaşandı. Geçtiğimiz günlerde de servis aracı yan yatmış 16 kişi yaralanmıştı.

ONLARCA KAZAYA RAĞMEN YETKİLİLER ÖNLEM ALMIYOR

Yoldan geçiş yapmak isteyen bir sürücü, yolunda giden diğer bir sürücüye çarptı. Kazada yaralanan olmazken, araçlar hasar aldı. Bu yol kullanıma açıldıktan sonra bizim takip ettiğimiz onlarca kaza olmasına rağmen yetkililerin her hangi bir önlem almaması dikkatlerden kaçmadı.  Sürücüler ve bölge halkı buraya trafik ışıkları yada hız kesiciler yapılmasını isterken, önlem alınmaz ise daha birçok kazanın meydana geleceğine dikkat çektiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 4 =