“ONLAR SADECE KONUŞACAK BİZ KAZANACAĞIZ”

AK Parti Gölcük İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Bazıları sadece konuşacak, biz ise sahada gönüller yapacağız. Sonunda da oyumuzu arttırarak seçimi bizler kazanacağız” dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı tarafından Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde düzenlenen İlçe Danışma Meclisi’ne; Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen, ilçe yöneticileri ve teşkilat mensupları katıldı. Danışma meclisinin açılışında konuşan İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Biz önce millet, önce memleket dedik. Önce millet derken, milletimize güvendik.

MİLLETİN GÖNLÜNE GİRECEĞİZ

Bu yerel seçimlerin öneminin farkındayız. Onun için canla başla çalışmamız gerekiyor. Çalışmakta yetmiyor. Oyumuzu da arttırmak zorundayız ki, liderimize olan sorumluluğumuzu yerine getirmiş olalım. Bunun içinde milletimizin gönlüne girmeliyiz. Bize oy veren, vermeyen tüm hemşerilerimize ulaşıp, yeni dönemde hayata geçireceğimiz gönül belediyeciliği anlatacağız” dedi.

ELLİBEŞ: MUHALEFET KENDİNİ AVUTUYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de konuşmasında; “Biz hep sevdik, insanlarımızı hep önemsedik. Bize taş atana pamuk attık. Şimdi önümüzde önemli bir sınav daha var. Bu sınavlardan başarı ile çıkmayı biliyoruz. Bu seçim de böyle olacak. Gölcük’e diktiğimiz AK Parti bayrağı, dalgalanmaya devam edecek. Muhalefet essin, gürlesin. Seçimin sonunda zafer bizim olacak” dedi.

SEZER: SEÇİMİ BİZ KAZANACAĞIZ

Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer de 31 Mart’a kadar durmadan çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek, “Şu net ki; bizim hedefimiz seçimleri kazanırken bunu en yükske oyla gerçekleştirmek olacak. Muhalefetin söylediklerine kesinlikle kulak asmayın. Muhalefetin yaptığı tek iş zaten konuşmak. Onlar konuşur, sonunda seçimi biz kazanırız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 30 = 38