ÖNCELİĞİMİZ GÖNÜLLERİ KAZANMAK

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Avukat Ali Yıldırım Sezer SKM programı kapsamında  yaptığı ziyaretlerde önemli açıklamalarda bulundu.

Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Gölcük´ü  karış karış gezen Sezer, vatandaşlara yeni dönemeki projelerini anlatıp, vatandaşın isteklerine kulak veriyor. Yaptığı ziyaretlerde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Sezer, çalışmalarını SKM programı kapsamında sürdürürken, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti yönetimi de yanında her alıyor.

HALKIMIZLA İSTİŞARELER YAPACAĞIZ

Ziyaretlerinde ‘istişarenin önemine’ vurgu yapan Sezer, “Gönül belediyeciliğini her zaman kendimize şiar alacağız ve halkımızla iç içe adaletli bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Bunu yaparken de mutlaka liyakatli bir ekiple yol yürüyeceğiz. Halkımızla ve işinin ehli isimlerle de istişareler yapacağız. Biz yaptık oldu mantığı bizim yönetim anlayışımızda olmayacak. Çünkü gönül belediyeciliğinde önceliğimiz gönülleri kazanmak olacak” dedi.

OYUMUZU ARTTIRMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Sezer, “Her faaliyetimizi halkımızın gözü önünde yapacağız, her türlü belgeye ve bilgiye de erişimi kolaylaştıracağız. Tasarruf ve şeffaflık benim yönetimimde ki Gölcük Belediyesi’nde en önemli ilkemiz olacak. Evet biz seçimde oyumuzu arttırmak için 31 Mart akşamına kadar çok çalışacağız ama asıl mesaimiz 1 Nisan günü başlayacak” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

33 + = 35