ÖNCE YAĞMUR SONRA GÜNEŞLİ GÜNLER GELİYOR

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü tarafından açıklanan haftalık hava durumunda 2 gün yağmur, 5 gün güneş tahmini yapıldı. Ancak sıcaklık hafta başı itibariyle hissedilir derecede düşecek

Kocaeli, bugün bahardan kalma bir gün yaşıyor, sıcaklık 22 dereceye kadar ulaştı. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü tarafından yenilenen haftalık hava tahmin raporuna göre bahardan kalma sıcaklık yarın da sürecek. Güneş, yarın yerini yağışa bıraksa da sıcaklıkta hissedilir bir düşüş olmayacak. Yeni haftaya da yağmurla başlayacak olan Kocaeli’de sıcaklık pazartesi günü itibariyle hissedilir derecede azalacak. İlerleyen günlerde yağış beklentisi olmasa da soğuk havanın kentte etkili olması bekleniyor. İşte haftalık hava durumu…

17 Aralık Cumartesi günü yani yarın hava parçalı bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 12, en yüksek 20 derece.

18 Aralık Pazar günü, güneş yerini yağmura bırakacak, sıcaklık en düşük 12, en yüksek 17 derece olacak.

19 Aralık Pazartesi günü de yağış var. Sıcaklık hissedilir derecede düşerek en düşük 7, en yüksek 9 derece seviyesinde seyredecek.

20 Aralık Salı günü yağış yok, ancak gündüz sıcaklıklarında hafif bir yükseliş olsa da gece sıcaklıkları hissedilir derecede azalacak. En düşük sıcaklık 4, en yüksek sıcaklık 11 derece olarak hissedilecek.

21 Aralık Çarşamba günü parçalı bulutlu ve güneşli bir hava etkili olsa da sıcaklıkta yükseliş beklenmiyor. Çarşamba günü en düşük sıcaklık 3, en yüksek sıcaklık 11 derece olacak.

Orta vadeli tahminlere baktığımızda sıcaklıkla ilgili bir tahmin yürütülmese de 22 Aralık Perşembe ve 23 Aralık Cuma günü havanın güneşli olması bekleniyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)