ÖLÜM 1 YIL ARA İLE GELDİ! EMİNE KUL, KIZI İLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Dün akşam saatlerinde Gölcük’ün Şirinköy Mahallesi’nde, Emine Kul’u evine bırakan aile dostu İsmail A.’nın kullandığı aracın freni patlaması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan Emine Kul hayatını kaybetti.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri yaralılara olay yerinde müdahale ettikten sonra Gölcük Necati Devlet Hastanesine kaldırdı.  Yaralılardan Emine Kul ağır yaralı olduğu için Kocaeli Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı kadın hayatını kaybetti.

17 AĞUSTOS MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEK

İlçemizin tanınan ve sevilen ailelerinden Kul ailesinin gelini olan Emine Kul,

Trabzon Of Eşrafından, Hasan Kul’un eşi, Bülent ve Gökhan Kul’un annesi,

Gölcük Belediyesi Meclis Üyesi Sedat Kul’un yengesi, yine ilçemizin iş insanlarından Özkan Kul’un yengesiydi. Emine Kul, bugün 30 Eylül Cuma günü  İkindi namazına müteakip

Erbaş Camii’nden kaldırılarak,  Gölcük 17 Ağustos Mezarlığına defnedilecek.

KIZI İLE AYNI KADERİ PAYLAŞTI

Dün akşam saatlerinde ilçemizde yaşanılan feci kaza 3 çocuk annesi Emine Kul’u hayattan kopardı. 2 erkek, 1 kız çocuk annesi olan Emine Kul, Geçtiğimiz yıl Eylül ayında kızını da aynı şekilde trafik kazasında kaybetmişti. 1 yıl sonra Kul ailesinin başına gelen 2. Ölümle kızı gibi anne Emine Kul’da trafik kazası ile hayatını kaybetti.

Gölcük Vizyon merhuma Allah’tan rahmet kederli ailelerine sabır ve baş sağlığı diler.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

92 − 85 =