Okullar başladı Denetimlerde 11 arana şahıs yakalandı

2020-2021 Eğitim ve Öğretim Döneminde Okullar ve Çevresinde alınacak Güvenlik tedbirleri kapsamında geçtiğimiz günü İl Emniyet Müdürlüğünce 159 ekip ve 633 personelin katılımıyla uygulama yapıldı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetimi ve Tek Dal Sigara Satış Uygulamasında okul servis araçlarına, şoförlerine ve rehber personele yönelik denetleme ve kontroller yapılmış, ayrıca ilimizde bulunan tüm ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite düzeyindeki (162) okulun çevresi ve yakınında bulunan umuma açık yerlere yönelik uygulama yapıldı.

Yapılan uygulama kapsamında; (2930) Şahıs sorgulanmış, (321) umuma açık yer kontrol edilmiş ve çeşitli suçlardan aranan (11) şahıs yakalandı. Uygulamada ayrıca (860) Okul servis aracı kontrol edilmiş, (44) okul servis aracına cezai işlem uygulanmış ve 17 araç trafikten men edilmiştir.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak geleceğimizin teminatı olan çocukların ve gençlerin geleceğe hazırlamak ve her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla çalışmaların devam edeceğini dile getirdiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 − = 62