OKUL BAHÇELERİ YENİ DÖNEME HAZIR

 

 

 

Gölcük Belediyesine bağlık Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri okulların açılmasına kısa bir süre kala ilçedeki tüm okul bahçelerinde ot kesim, çevre düzenlemesi ve yıkama çalışmaları yaparak temizliyor.

 

 

 

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaklaşan yeni okul dönemi öncesi, öğrencilerin daha temiz ve güzel bir ortamda eğitim görmeleri için okullarda temizlik seferberliği başlattı. Yeni eğitim yılı öncesi ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm okulların bahçe yıkama ve ot temizlik hizmetlerinin tamamlanması için planlama yapan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarına hız verdi.

 

TÜM OKULLARDA YAPILACAK

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eğitim ve öğretime katkı noktasında tüm okul idareleri ile görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, öğrencilerin fiziki ve sosyal donatılarının eksiksiz olduğu okullarda eğitim öğretim görmelerini sağlamak için katkılarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Ellibeş, ”Öğrencilerimizin yeni eğitim ve öğretim yılına temiz bir alanda başlaması için okul bahçelerinde temizlik çalışması yapıyoruz. Temizlik çalışmaları Gölcük genelindeki tüm okullarda devam edecek”  dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 3 =