Öğretmenler gür sesle okudular

İstiklal Marşının kabulünün 100. Yıl dönümü nedeniyle dün Gölcük Piri Reis İlkokulunda düzenlenen programla okundu.

Ülkemizin dört bir yanında eş güdümlü olarak okunacak İstiklal Marşının 100. Yıl dönümü kutlaması Gölcük Piri Reis İlkokulunda düzenlenen törenle okundu Programa Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert şube müdürleri, Okul Müdürü Güven Kaya ve öğretmenler katıldı.

Her yıl İstiklal Marşının Yıl Dönümünde öğrencilerle birlikte kutlanırken Covid-19 salgını mücadelesinden dolayı öğrencilerin evlerinde öğretmenler okulda EBA’da eğitimlerini sürdürürken bu yıl İstiklal Marşının 100. Yıl dönümünü öğretmenlerin Türk Bayrağını göklere çekerek hep birlikte okudular.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut “Her yıl İstiklal Marşının Yıl dönümünü öğrencilerimiz ile birlikte yapardık ancak covid-19 salgını nedeniyle öğrencilerimizin evlerinde EBA ile eğitimlerini sürdürüyorlar, bu yıl ise burada öğretmenlerimiz ile birlikte okuduk, ayrıca bu yıl İdareciler gününe denk geldi ve siz değerli idarecilerimizin de gününü kutluyorum, yine ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü de var siz değerli basın emekçileri sizlerinde gününüzü kutluyorum” dedi.

Gölcük Kaymakamı Karabulut tören bitiminde Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’ten eğitimler hakkında bilgi alırken öğretmenlerden de EBA eğitimleri hakkında da bilgi alış verişinde bulundu ve en kısa zamanda covid-19 salgınlarının biran önce bitmesi ve öğrencilerimize kavuşmayı bekliyoruz dediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 3