Öğrenciler Ödüllerini aldılar

Gölcük Kaymakamlığı öncülüğünde Gölcük Belediyesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri arası Dijidal ortamda “MESAFE, MASKE VE HİJYEN” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini törenle aldılar.

Ödül töreni Gölcük Anıt park’ta düzenlenen törene Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular okul müdürleri veliler katıldılar.

Düzenlenen programda amacımız tüm insanlığı etkileyen, küreselbir boyuta ulaşan Covit-19 salgın hastalık nedeniyle önemi saha çok anlaşılan mesafe, maske ve hijyen konusuna dikkat çekmek ve dijital ortamda görsel sanatlar dalında yetenekli öğrencileri keşfetmektir denildi.

Dijital ortamda yapılan bu yarışmaya ilkokul öğrencilerinden 46, Ortaokullar’dan 43 Lise öğrencilerinden 18 olmak üzere toplam 107 öğrenci yarışmaya katıldılar. Değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrenciler şunlar:

İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSE BİRİNCİLERİ

Esma Bekik- Piri Reis İlkokulu 4/D

Dicle Helin Eryılmaz-Cahit Külebi 8/D

Melike Susam – Çakabey Anadolu Lisesi 10/ D

İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSE İKİNCİLER

Ali Kemal Alınca-Piri Reis İlkokulu 4/a

İpek Burcu Ünal-Cahit Külebi 7/C

Ekin Balaban-İhsaniye Anadolu Lisesi 9/B

İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSE ÜÇÜNCÜLER

Zehra Ece Gürdal-İhsaniye Çiftlik İlkokulu 3/B

Muhammet Semih Özmen-Şehit Kamuran Ablak Ortaokulu 7/C

Beyzanur Alptekin-Özel Emrah Salbacak Anadolu Lisesi 12/C

Programda dereceye girenlere ödüllerini Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Çolular tarafından bisikletler verildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 49 = 54