öğrenciler değil veliler yarıştı

Gölcük Çiftlik İlkokulu Rehberlik Servisi’nin düzenlediği kitap yarışmasında 100 veli çocuk eğitimi konulu kitapları okudu.

Gölcük Çiftlik İlkokulu Rehberlik Servisi’nin düzenlediği ‘Velilerimiz Okuyor’ isimli bir etkinlikte, kitap yarışması düzenlendi. Etkinlik kapsamında iki tane çocuk eğitimi konulu kitap seçilirken 100 velinin katıldığı yarışmada kitapların okunması için belirli bir süre tanındı. Yarışma sonunda dereceye giren üç veliye, aileleriyle birlikte sponsor olan Kasap Han Restoran, Yazlık Ilıca Restoran ve Pideci Hasan Restoran’da yemekle ödüllendirildi.

Kitap yarışmasına katılan ve sınav olan veliler, etkinlikten memnun kaldıklarını dile getirdi. Kitapların kendilerine birçok konuda yol gösterdiğini,  çocuklarını yetiştirirken akıllarına takılan soruların cevaplarını kitaplarda bulduklarını ifade etti. Okul Müdürü Faruk Ünsal, yapılan bu etkinliğin toplumumuzun geleceği açısından ne kadar önemli olduğunu, sponsor olan firmalara desteklerinden dolayı da çok teşekkür ettiğini belirtti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 13 = 21