O YOL İZMİT YÖNÜNE AÇILDI!

İskele Işıklarındaki Trafik sorununa yapılan eylem sonrasında UKOME planlamasını hayata geçirdi.

İlçemizde yaşanan trafik sorununu çözmek adına geçtiğimiz yıl yapılan yeni yol düzenlemesi ile İskele Yolu’nun İzmit istikametine kapatılmasına büyük sıkıntı yaşayan ve yolun yeniden İzmit istikametine açılması için Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’ye proje sunan Emek Taksi Başkanı Ersan Civelek’in sunduğu proje onaylandı ve İskele Yolu İzmit istikametine yeni bir yol bağlantısı yapılarak açıldı.

Geçtiğimiz yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Belediyesi ve Ulaşım Koordinasyon Merkezi ( UKOME) ortak çalışması ile ilçemizde yaşanan trafik sorunu çözmek adına yapılan yeni trafik düzenlemeleri ile İskele Yolu’ndan İzmit istikametine gidiş yönü kapatılmış ve bu durum başta Emek Taksi şoförleri olmak üzere birçok esnafı ve vatandaşı zor durumda bırakmıştı.  İskele Yolu’nun İzmit istikametine kapatılması ile büyük sıkıntı yaşayan  Emek Taksi çalışanları ve çevre esnaflar bu duruma şikayet ederek İskele Yolu’nun yeniden İzmit istikametine açılması adına Emek Taksi Başkanı Ersan Civelek tarafından bir  proje hazırlayarak UKOME’ye sunmuş ve yolun yeniden İzmit istikametine açılmasını talep etmiş hatta bu konuda yoğun bir katılım ile İskele Yolu’nda eylem yapmışlardı.

“BÜYÜK SIKINTININ ORTADAN KALKMASI BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Yapılan incelemelerin ardından Emek Taksi Başkanı Ersan Civelek’in projesini onaylayan UKOME İskele Yolu’nu İzmit istikametine yapılan trafik ışıklandırılmasının ardından açıldı. Sunmuş olduğu projenin kabul edilmesi ile İskele Yolu’nun yeniden İzmit istikametine açılmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Emek Taksi Başkanı Ersan Civelek; “Biz bir yıldır mücadele veriyorduk. Mücadelemiz olumlu sonuçlandığı için burada yaşan halk ve esnaf mutlu oldu. iskele yolunun İzmit’e açılması ile çarşı ve adliyenin önündeki trafiğin yükünü büyük ölçüde azalttı. Bu nedenle çarşı esnafı bile bu durumdan çok memnun olduklarını dile getiriyorlar. Bir yıldır verdiğimiz bu mücadelede bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 17 = 18