O şoför tutuklandı

Gölcük’te yolculuk yaptığı minibüsün açık olan kapısından yola düşen kadının ölmesiyle ilgili gözaltına alınan şoför, tutuklandı.

Olay, 9 Ağustos tarihinde Gölcük Lütfiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 43 yaşındaki Nafiye Şahin, kent merkezine gitmek için O.Ş. idaresindeki 41 J 3237 plakalı özel yolcu minibüsüne bindi. Sürücüye ücretini ödedikten sonra oturmak için aracın içinde yürürken dengesini kaybeden Şahin, açık bırakılan kapıdan aşağı düşmüştü. Ağır yaralanan Şahin, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Şahin, daha sonra Başiskele’deki özel bir hastaneye sevk edildi. Özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde 16 gün yaşam savaşı veren Nafiye Şahin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Minibüs sürücüsü tutuklandı

Olay günü gözaltına alınan sürücü O.Ş. jandarmada işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan O.Ş.’nin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kandıra cezaevine gönderildi.

Şahin toprağa verildi

Lütfiye köyü sakinlerinden Nafiye Şahin’in vefatından sonra köy yasa boğulurken Şahin’in Lütfiye köyü caminde öğlen namazına müteakip kılınan cenazesinin ardından Köy mezarlığına göz yaşlarında defnedildi.

????????????
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 6 = 1