O BELEDİYE’NİN ÖZEL KALEMİ BELLİ OLDU..!

O BELEDİYE’NİN ÖZEL KALEMİ BELLİ OLDU..!

 

 

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde ipi göğüsleyen AK Parti’nin adayı Yasin Özlü, yeni özel kalem müdürünü belirledi.

Başiskele Belediyesinde Yasin Özlü’nün başkanlığındaki ilk meclis toplantısı dün gerçekleştirilmiş ve bu toplantıda siyasi bakan yardımcısı, başkanvekilleri, encümen üyeleri ve komisyonlar belirlenmişti. AYDEMİR ATANDI Bugün de Başiskele Belediyesinden bir önemli haber daha geldi. Yasin Özlü tarafından Başiskele Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine Sevcan Kutlu Aydemir atandı. Eski özel kalem müdürü Selim Karaosmanoğlu, bildiğiniz gibi Yasin Özlü’nün makama oturmasından sonra yıllık izne çıkmıştı. Karaosmanoğlu’nun yeni görev yeri henüz belli değil. İzin sonrası belediyenin bir farklı biriminde görev yapması bekleniyor.

25 Temmuz 1988 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde doğdu. İlköğretimi ve liseyi İstanbul’da, lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı. Üniversite yıllarında Uluslararası İlişkiler Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Birim Başkanlığı ve Balkanlar Stratejik Araştırma Masası Başkanlığı görevlerinde bulundu. Aynı yıllarda AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Üniversite komisyonunda farklı görevlerde bulundu. Yurt içi ve yurt dışında birçok Avrupa Birliği projesinde görev aldı. 2010-2012 yıllarında K.B.B. AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü’nde çalıştı. Aynı zamanda Uluslararası Öğrenci Derneği Yönetim kurulunda görev yaptı. 2012-2016 yıllarında K.B.B. Kağıtspor Kulübü Genel Koordinatörlüğü görevinde bulundu. Aynı zamanda AK Parti Kocaeli Gençlik Kollarında İl Başkan Yardımcılığı ve Türkiye Satranç Federasyonunda çeşitli görevler yaptı. Yeni yapılan kongre ile AK Parti İl Kadın Kollarına geçiş yaptı ve AR-GE Başkanı olarak göreve devam etti. 2016 yılında yeni kurulan K.B.B. UlaşımPark Genel Müdürlüğü’nde Pazarlama ve Yolcu İlişkileri Şefi olarak görev aldı. AK Parti Kocaeli İl Kadın Kollarında Seçim İşleri Başkanlığı sonrası yeni kongre ile Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevi tarafına tevdi edildi ve görevi hala devam etmektedir. İş Dünyasında Liderlik, Siyaset Okulu, Ortadoğu Çalışmaları ve Belediyelerde Kurumsallaşma alanlarında sertifikaları mevcuttur. Evli ve bir çocuk annesi olan Sevcan Kutlu Aydemir, yıllardır Başiskele Fatih Mahallesi’nde ikamet etmekte, aynı zamanda iyi derecede İngilizce bilmektedir

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 3 =