O AĞAÇ’IN ALTINDA “EVET” DEDİLER

 

 

 

Geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi çalışanı  İlyas Ekinci ve Merve Bitik Yalı Evleri’nde O Ağaç’ın altında nikahlarını kıydırdılar. Çiftin nikahını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kıyarken, Yalı Evleri’nin vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşmasını kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

 

 

Gölcük Belediyesi’nin tarihi dokuyu korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak için hayata geçirdiği Gölcük Tarih Koridoru Projesi’nin başlangıç yeri olan Değirmendere Yalı Evleri, vatandaşların büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Bünyesinde konaklamak isteyenler için butik otel, bir birinden leziz yiyecek menüsünün yer aldığı “Konak Sofrası” adında restoran, tüm içecek ve tatlı çeşitlerinin bulunduğu bir kafe, sanatseverler için Seramik ile Ahşap Müzesi,  ayrıca binlerce kitaptan oluşan bir kütüphaneyi barındıran Tarihi Yalı Evleri, açıldığı günden bu yana adeta bölge halkının çekim merkezi haline geldi.

 

O AĞAÇ’IN ALTINDA

Son dönemde bu tarihi dokuda nikah kıymak ve mutluluğa ilk adımlarını atmak isteyen çiftler de Yalı Evleri’ni tercih ederken, fotoğraf çekimleri içinde sıkça kullanılıyor. Geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi çalışanı  İlyas Ekinci ve Merve Bitik Yalı Evleri’nde O Ağaç’ın altında nikahlarını kıydırdılar. Çiftin nikahını da Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kıydı.

 

MEMNUN OLUYORUZ

Başkan Ellibeş yaptığı açıklamada, “Yalı Evleri projemiz kısa sürede halkımızın teveccühünü kazanmış durumda. İçinde bir çok sosyal, kültürel ve sanatsal alanı barındıran bu tarihi evlerimizde vatandaşlarımız nikahlarını kıydırıp, bu mutlu günlerinde burada olmaları bizleri ayrıca memnun ediyor. Ne kadar doğru bir projeyi hayata geçirdiğimizi görüyoruz. Ben İlyas ve Merve çiftine bir ömür mutluluklar diliyor, tüm vatandaşlarımızı Değirmendere Yalı Evleri’ne davet ediyorum” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

56 − = 53