NİHAT ABİŞ’TEN İADE-İ ZİYARET

NİHAT ABİŞ’TEN İADE-İ ZİYARET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bölge Koordinatörü Nihat Abiş,  gazetemize iadeyi ziyarette bulundu.

10 yıl, Ulaşlı Belediye Başkanlığı,  sonrasında 10 yıl Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü olarak görev yapan  Nihat Abiş, geçtiğimiz ay Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın  ekibine katılmıştı.  Göreve başladığı ilk günden bu yana, Gölcük’lülerin sevip saygı duyduğu tecrübeli siyasetçi Abiş’i, dostları hayırlı olsun ziyaretleri ile yalnız bırakmadılar. Ve usta siyaset adamı, gelenlere iadeyi ziyaretlerine devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 4 ilçeden sorumlu Koordinatör  Nihat Abiş,  bu noktada Gazetemizin imtiyaz sahipleri Tuğba ve Serkan Zeren’e iadeyi ziyarette bulundu. Koordinatör Abiş “Göreve başladığım günden bu güne Gölcük’lü hemşehrilerimin ziyareti ile onurlandırıldım. Ziyaretimize gelen dostlarımı iadeyi ziyarette bulunarak,  fikir alışverişi ve istişare yapıyorum. Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde yaptıkları hizmetlerinin geri dönüşünü tahlil ediyoruz. İlçe ziyaretlerinde Büyükşehir Belediye Başkanımızdan beklentileri analiz ediyoruz. Siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar gibi toplumun nabzını tutan  kesimleri ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanımıza toplumun nabzını aktarıyoruz. Projeler üzerindeki etkiyi aktarıyoruz.

Göreve geldiğim günden buyana ziyaretime gelen tüm Gölcüklü dostlara teşekkür ediyorum” dedi.

“Gazetemiz imtiyaz sahibi Tuğba  ve Serkan Zeren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bölge Koordinatörümüz  Nihat  Abiş’e, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 3 = 4