NİĞDELİLER YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 7. Genel Kurulunu geçtiğimiz gün dernek binasında gerçekleştirdi. Kongreye tek başkan adayı olarak katılan Yaşar Özcan, derneğin yeni başkanı seçildi.

Geçtiğimiz gün Gölcük Niğdeliler Dernek binasında gerçekleştirilen kongreye görevini başarıyla tamamlayan eski başkan Cumali Özcan ve çok sayıda dernek üyeleri katılım sağladı.

DİVAN BAŞKANI SADRİ ÖZCAN

Gölcük Niğdeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 7. Genel Kuruluna 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Akabinde kongrede divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığına Sadri Özcan, Divan üyeliklerine Hayrani Akşit, Yalgın Sesigüzel seçildi.

ÖZCAN’DAN DOSTLARINA TEŞEKKÜR

Kongrede konuşma yapan Cumali Özcan, görevi boyunca birlik ve beraberlikleriyle güzel işler başardıklarını ifade ederken, kendisine destek olan tüm dostlarına teşekkür etti.

3 RAPORDA OY BİRLİĞİ İLE İBRA EDİLDİ

Daha sonra derneğin denetim, faaliyet ve bilanço raporları okundu. Her 3 raporda dernek üyeleri tarafından oybirliği ibra edildi.

AİDATLARINI ÖDEMEYENLERİN ÜYELİKLERİ İPTAL EDİLDİ

Derneğin denetim, faaliyet ve bilanço raporlarının ibrasının ardından söz alan Cumali Özcan, dernek aidatlarını ödemeyen üyelerin üyeliklerinin iptal edilmesi önerisini okudu. Okunan öneri oy birliği ile kabul edildi.

YENİ BAŞKAN OYBİRLİĞİ İLE YAŞAR ÖZCAN

Akabinde başkanlık seçimine geçildi. Gölcük Niğdeliler Derneği’nin yeni başkanı tüm üyelerin oybirliği ile Yaşar Özcan oldu. Yeni başkan Özcan, yaptığı açıklamada, kendisini başkan seçen dostlarına teşekkür ederken, görevi boyunca dernek adına önemli işlere imza atacaklarını ifade etti.

YENİ BAŞKAN YAŞAR ÖZCAN’IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ;

Asil: Yaşar Özcan, Cemil Çakmak, Aydın Ayaz, Ramazan İnci, Mevlüt Yıldız (K), Şefik Özcan.

Yedek: Faruk Özden, Cemal Bilgiç, Veli İnce, Kadir Akşit, Nurullah Özcan, Abdullah Yıldız, Atilla Geçili.

Denetim Kurulu Asil: Cumali Özcan, Ayhan Alkan, Hikmet İncekara

Yedek: Naci Özcan, Metin Akşit, Mevlüt Yıldız (B)

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 − 51 =