NİCE SENELERE

NİCE SENELERE

İlçemizin sevilen ve sayılan esnaflarından, Bozoğlu Kaporta sahibi Selahattin Boz’, kendisi ile aynı gün doğan torunu Yavuz Aslan Boz ile yeni yaşlarını kutladılar.

Selahattin Boz torunuyla birlikte yeni yaşını kutladı

İlçemizin sevilen ve sayılan esnaflarından,  Yeni Sanayi Sitesinde ki  Bozoğlu Kaporta’nın  sahibi Selahattin Boz, yeni yıla ailesinin kendisine ve torunu Yavuz Aslan Boz’a hazırlanan doğum günü süprizi  ile girdi.

Boz, “benim en güzel doğum günü hediyem  iki yıl önce benimle aynı gün doğan torunum Yavuz Aslan’dır” dedi.  Selahattin Boz 65. Yaş günün 2 yaşına giren torunu Yavuz Aslan ile birlikte kutladı.

Torunum en güzel doğum günü hediyem oldu

  1. yaş gününü torunu ve ailesiyle birlikte kutlayan Selahattin Boz, “ 2 yıl önce hayatımın en güzel doğum günü hediyesini aldım ve torunum Yavuz Aslan dünyaya geldi. Bugün hem kendi hem de torunumun doğum gününü kutluyor olmaktan çok mutluyum. Sağ olsun oğlum Yavuz, gelinim ve torunlarım Ceylin ve Zeynep çok güzel bir sürpriz yaptılar. Doğum günümü kutlayan ailem başta olmak üzere telefonla ve sosyal medya üzerinden doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak ilçemizin sevilen esnaflarından Bozoğlu Kaporta’nın sahibi  Selahattin Boz’a ve torunu Aslan Boz’a  yeni yaşında sağlık mutluluk diliyoruz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 + = 78