Nedim Aslan Kars’a İl Müdürü oldu

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kocaeli eski İl Müdürü Nedim Aslan, Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı

GÖREV ALMAMIŞTI

Kocaelin’de uzun süre Kredi ve Yurtlar Kurumu Kocaeli İl Müdürü olarak hizmet eden, Nedim Aslan KYK’nın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birleşmesinden sonra “araştırmacı” olarak atanmış, il müdürlüğü koltuğundan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Kocaeli Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Nedim Aslan

SEVİLEN BİR İSİMDİ

1 Ocak 2019 tarihinden Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan ve her kesim tarafından sevilen, sayılan, hem başarılı çalışmaları hem de beyefendiliği ile takdir gören Nedim Aslan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı.

PAZARTESİ BAŞLAYACAK

Kocaeli’den Kars’a gidecek olan Nedim Aslan’ın yeni görevine önümüzdeki pazartesi günü başlaması bekleniyor. Nedim Aslan Kimdir? 1977 İstanbul doğumlu. 1994 İHL mezunu. 2000 Üniversitesi İlahiyat Fakültesini tamamladı. 2010 Okan Üniversitesi İşletme bölümünde yüksek lisans yaptı. 2001-2015 yılları arasında milli eğitime bağlı olarak öğretmen ve idarecilik yaptı. 2015-2019 yılları arasında KYK Kocaeli İl Müdürlüğü görevini üstlendi. Lider Gençlik İzcilik Spor Kulübü Gölcük kurucusu, Evli ve iki çocuk babası

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =