NAZİF TOKGÖZ BAŞARI KOLEJİ AÇILIYOR!

Nazif Tokgöz Başarı Kolejinde 2019-2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlıyor…

Nazif Tokgöz Başarı Koleji Hakkında

Nazif Tokgöz Başarı Koleji 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Açılıyor.

2000 Yılında kurulan Sınav Dershanesi ile başlamış oldukları eğitim yolculuğunda, nice öğrencileriyle el ele başarılara koşan Sınav Dershanesi, eğitim hayatına 2015 yılından itibaren Temel Lise olarak devam etti. 2015-2016 eğitim öğretim yılından itibaren de Sınav temel lisesi olarak özel okul alanında da  birçok başarıya ulaştı.

Şimdi de 19 yıllık tecrübesiyle 2019-2020 Eğitim öğretim yılından itibaren Nazif Tokgöz Başarı Koleji olarak yeni başarılara ulaşmayı hedefliyor.

Kurulduğu günden bu güne ilke ve prensiplerinden ödün vermeden yoluna devam eden, kaliteli eğitimin öneminin bilen, her bir öğrencisini bu ülkenin geleceği olduğunu bilerek yetiştiren Nazif Tokgöz Başarı Koleji, dershanecilikte, temel lisede olduğu gibi,  bugün de kentimizin marka koleji olacak. Çünkü kentimize yaptığı büyük yatırım ile şehrimize değer katmıştır. Ülkemizin geleceğine yön verecek olan çocuklarımızı bu kentten yetiştireceğine başarıları ile bu kenti eğitim anlamında, eğitimde ki kalite anlamında taçlandıracaktır.

İnşası yeni biten Nazif Tokgöz Başarı Koleji, özenle hazırlanmış derslikleri, laboratuvarları, bahçesi, yemek hanesi, deney odaları, etüt odaları, robotik sınıfı, 3D salonu ile İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi kademeleri yer alıyor.

Bir eğitim fabrikası olan, Kentimize değer katan, Nazif Tokgöz Başarı Koleji’ne 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Gölcük Vizyon Gazetesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.

Tuğba Zeren

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

83 − 75 =