MUSA ÖĞRETMENİ BEYİN KANAMASINDAN KAYBETTİK!

Eğitim camiasının sevilen ismi, İzmit Lisesi’nden emekli matematik öğretmeni Musa Dönmez, düşme beyin kanaması geçirerek vefat etti. Öğretmenlik hayatında yüzlerce öğrenci yetiştiren Dönmez’in ölüm haberi şehri çok üzdü.

Gülseren Dönmez’in eşi, Utku ve Kutlu Dönmez’in babaları, eğitim camiasının sevilen emektar öğretmenlerinden Dönmez’in vefatı, sevenlerini yasa boğdu. Dönmez’in cenazesi yarın (27 Aralık Çarşamba) öğle namazına müteakip Fevziye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verilecek.

Şehrimizin kıymetli eğitimcilerinden Musa Dönmez’in vefat haberini öğrencileri işte şu sözlerle paylaştı;

‘Yüzlerce Gencin hayatına dokunmuş,bizim için çok ama çok değerli öğretmenimiz Sayın Musa DÖNMEZ”i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz…

Günlerdir kelimeler kifayetsizken canımız öğretmenimizin haberini almanın verdiği büyük üzüntü ve yaşadığımız şok anlatılamaz….

Çok ama çok üzülerek bu haberi paylaşıyoruz…

Yahyakaptan Mahallesi sakinlerinden, emekli öğretmen Gülseren Dönmez’in eşi, Utku ile Kutlu Dönmez kardeşlerin biricik babaları, Makine Mühendisi Mahir Dönmez ile Mahide Yılmaz’ın kardeşleri, İzmitlilerin yakından tanıdığı ve sevdiği, binlerce öğrenciyi yetiştirmiş olan, İzmit Lisesi emekli Matematik Öğretmeni Musa Dönmez (69), düşme sonucu geçirmiş olduğu beyin kanaması nedeniyle vefat etmiştir. Merhumun cenazesi yarın (27 Aralık 2023) öğle namazını takiben Fevziye Camiinden kaldırıldıktan sonra Kent Mezarlığına defnedilecektir. Değerli ağabeyimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun..

Öğrencileriniz sizi asla unutmayacak öğretmenim…Nurlarda Uyuyun…Yattığınız yer incitmesin…’

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 2