MÜJDE DEV OTOPARK AÇILDI

Mülkiyeti Gölcük  Belediyesi’ ne ait olup, Gölaş  A.Ş. tarafından işletilen 260 araç kapasiteli Değirmendere Kapalı Otoparkı 7 Ocak 2020 tarihinden itibaren vatandaşlara çok makul fiyatlarla hizmet verilmeye başlanmıştır.  Bölgede ki trafik yükünü azaltmak ve yasal olmayan parklanmaların önüne geçmek maksatlı fiyatlar uygun tutulmuştur.

10.000 METRA KARE

Yapımı tamamlanan katlı kapalı otoparkın alınan Belediye Meclisi kararıyla birlikte Gölaş A.Ş tarafından işletilmesine karar verildi. Değirmendere genelinde yaşanan park sorununu tarihe kavuşturacak olan katlı kapalı otopark vatandaşların kullanımına açıldı. 10.000 metre kare üzerine yapımı gerçekleşen kapalı otopark’ta fiyatların uygun olması ise Değirmendere sakinlerini sevindirdi.

BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR

260 araçlık otopark Değirmendere mahallesine ilaç gibi geldi. Bölgede özellikle Cumartesi günleri kurulan Cumartesi pazarı, araç yoğunluğu nedeniyle büyük sıkıntı yaşatıyordu. Katlı otopark’ın Gölaş A.Ş tarafından işletiliyor olması ve fiyatların bu kadar uygun tutulması ise Değirmendere halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, Gölcük Belediye Başkanı Yıldırım Sezer’e, vatandaş böyle bir hizmet için teşekkür ediyor.

Otopark fiyatları;

1 saat 1.00 tl,

2 saat 2.00 tl,

2-4 saat 3.00 tl,

4-8 saat 5.00 tl,

8-12 saat 8.00 tl
24 saat 10.00 tl

Aylık abonelik ise 120 tl olarak belirlendi.

  

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 − 21 =