MUHTEŞEM KALABALIK MUHTEŞEM BAŞVURU

“GÖLCÜK’TE DOĞDUM, GÖLCÜK’TE BÜYÜDÜM, GÖLCÜK’E VEFA BORCUM VAR”

Bugüne kadar 9 isim başvuru yaparken, 10.isim Gölcük’te geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen isim Avukat Yıldırım Sezer oldu. Gölcük Belediye Başkanlığına aday adayı olan Sezer’in başvuru programına yoğun ilgi vardı. Evlilik yıldönümünde başvurusunu yaptığını dile getiren Sezer konuşmasında, “GÖLCÜK’TE DOĞDUM, GÖLCÜK’TE BÜYÜDÜM, GÖLCÜK’E VEFA BORCUM VAR” dedi.

AK Parti’de aday adaylığı başvuru süreci 16 Kasım Cuma gününe kadar sürüyor. Bugüne kadar 9 isim başvuru yaparken, 10.isim Gölcük’te geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen isim Avukat Yıldırım Sezer oldu. Sezer kalabalık bir grupla ile ilçe binasına gelerek başvurusunu gerçekleştirdi. Başvuruyu Başkan vekili Mustafa Alkan, Seçim Komisyonu Başkanı İbrahim Ulufer ve Teşkilat Başkanı Çetin Seymen birlikte aldılar. Alkan yaptığı konuşmada Yıldırım Sezer’in çok değerli bir kişi olduğunu söyledi ve başvurusunun hayırlı uğurlu olması dileklerini iletti.

GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Alkışlar arasında söz alan Sezer ise şunları söyledi: “ Saygıdeğer AK PARTİ Gölcük İlçe Başkan vekillerim, AK PARTİ İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyelerim, Meclis Üyelerim, Kadın Kolları Başkan ve üyelerim, Gençlik Kolları Başkan ve üyelerim, Mahalle Başkanlarım, Partimizin değerli üyeleri, Sevgili dostlarım, değerli basın mensupları ve kıymetli Gölcüklüler, sizleri saygı, sevgi ve en kalbi duygularımla selamlıyorum. Kendilerine ulaşamadığım halde, buraya gelme nezaketini göstererek, yanımda olan, destek olan tüm gönül dostlarıma, Gölcüklüler’e gönülden teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz” dedi.

EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE BAŞVURUSUNU YAPTI

Sezer konuşmasının devamında ise “Bugün  AK PARTİ Gölcük İlçe Teşkilatı kuruluş dilekçesinin verilişinin 17. Yıldönümü. Bugünün benim için de özel bir anlamı var. 14 Kasım 1999’da sevgili eşimle evlendik. Oğlum Emir Murat lise son sınıf öğrencisi, kızım İpek Gölcük Belediyespor’da yüzme sporcusu ve 7.sınıf öğrencisi. Takdir-i İlahi, yine; bir 14 Kasım günü, bu defa hayatımdaki en önemli kararlardan birini vererek, huzurlarınızda bulunuyorum. Öncelikle kendimi kısaca tanıtmak istiyorum. 1970 yılında Gölcük Saraylı’da doğdum. Gölcük Tersanesi 51 Grup Elektrik Fabrikası’ndan emekli Turgay SEZER ve Değirmendereli ev hanımı Emine SEZER’in 5 çocuğundan biriyim. İlk ve orta öğrenimimi Gölcük’te tamamladım. 1987 yılında Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1992 yılında mezun oldum. Halen İstanbul Üniversitesi’nde özel hukuk alanında tez aşamasında yüksek lisans yapmaktayım. 1994 yılından bu yana da Kocaeli Barosu’na kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktayım. Bu günlere gelmeme vesile olan, merhum babamı rahmetle anıyor,  annemin de ellerinden öpüyorum” şeklinde konuştu.

“GÖLCÜK’E VEFA BORCUM VAR”

Kocaeli Barosu Yönetim Kurulu’nda 2 dönem Genel Sekreter, bir dönem başkan vekili olmak üzere, 5 dönem görev yaptım diyen Sezer,  “Halen Türkiye Barolar Birliği delegesiyim.  Kocaeli Kent Konseyi ve Gölcük Kent Konseyi’nin halen yürütme kurulu üyesiyim. Gölcük İlim Yayma Cemiyeti’nin  üyesi olup, Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği, Gölcük Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği ile Gölcük Yelken Kulubü’nün kurucu üyesiyim. Ben Gölcük’te doğdum. Gölcük’te büyüdüm. Gölcük’e vefa borcum var. Görev aldığım STK’larda ve meslekte edindiğim tecrübe ışığında, Gölcük’ümüzün sorunlarına ve ihtiyaçlarına vakıf,  içinizden bir kardeşiniz olarak, bu kutsal göreve ailemin, arkadaşlarımın ve sizlerin yönlendirmesi ile talip oldum” ifadelerini kullandı.

“GÖLCÜK’ÜN TAMAMINI KUCAKLAYAN BİR ANLAYIŞIMIZ OLACAK”

Sezer ayrıca, “Adalet ilkesi çerçevesinde, istişareyi, liyakati, tecrübeyi, temsil kabiliyetini, saygı ve sevgiyi esas alan anlayışla yola çıkıyorum.Önce gönüllerinizde, sonra Allah hakkımızda hayırlısıyla nasip eder ve mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde aday olur ve seçilirsem; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde marka haline gelen AK PARTİ belediyecilik anlayışı ile, Gölcük’te yaşayan vatandaşlarımıza bire bir temas ederek,  açık kapı politikasıyla, şikayet ve önerileri ilk ağızdan dinleyerek, hızlı ve etkin çözümler üreteceğiz. Gölcük’ün tamamını kucaklayarak, belediye vatandaş işbirliği ile, yeni heyecan ve enerji ile belediyemizin devam eden projelerini en kısa sürede tamamlayacağımıza ve kalıcı bir çok projeye imza atacağımıza inancım tamdır. Ancak, bütün bunları sizlerle birlikte başarabiliriz. Dünden bugüne özveriyle ilçemize hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımızdan ve belediye başkanlarımızdan ahirete irtihal edenlere rahmet, görevde ve hayatta olanlara şükranlarımı, sıhhat ve afiyet dileklerimi sunarım” dedi.

“ADAY OLMASAM DAHİ ÇALIŞACAĞIM”

Sezer son olarakta, “Tüm AK PARTİ Gölcük Belediye Başkan aday adayları mümtaz ve değerlidir. Kendilerine başarılar diliyorum. Aday olmasam dahi, partimizin adayı için çalışacağımı,  bu güne kadar olduğu gibi Gölcük için STK’larda görev almaya devam edeceğimi bilmenizi isterim. Seçim sürecinin ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Teşriflerinizden dolayı, tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, kazananın Gölcük olması temenni ederim” diyerek yine alkışlar arasında konuşmasını noktaladı. Toplu fotoğraf çekimi sonrasında başvuru programı son buldu.

YILDIRIM SEZER KİMDİR?

1970 tarihinde Gölcük Saraylı’da doğan, ilk ve orta öğrenimini Gölcük’de 1987 yılında Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’ni bitirerek tamamlayan Av.Ali Yıldırım Sezer, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1992 yılında mezun oldu. Halen; İstanbul Üniversitesi’nde tez aşamasında yüksek lisans yapmaktadır.

1994 yılında Kocaeli Barosu’na kaydolan ve Kocaeli Barosu’sunda 5 dönem Yönetim Kurulu üyeliği yapan Av.Ali Yıldırım Sezer iki dönem Genel Sekreterlik, bir dönem de Başkan Vekilliği görevi yaptı. Kocaeli Barosu’nun geçen ay yapılan Genel Kurulu’nda Türkiye Barolar Birliği delegesi seçilmiştir.

GÖLASDER Gölcük Emniyet Teşkilatını Güçlendirme Derneği, Gölcük Yelken Kulübü, GFSD Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin  kurucularından ve yönetim kurulu, Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Büyükşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesidir.

Evli ve iki çocuk babası olan Av.Ali Yıldırım SEZER halen Gölcük İlçesi’nde serbest avukat olarak çalışmaktadır.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

48 − = 40