“MUHTARLAR ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZDİR”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulunarak, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelip sohbet ettiler.

İlçe Protokolünün Başkan Saral ve Muhtarlara yaptığı ziyarete başta Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Medişoğlu, Mahalle ve köy Muhtarları katılım sağladı

 

EN AZ SIKINTI GÖLCÜK’TE

Muhtarlık müessesesinin, kamu hizmetlerinin sunumunda olmazsa olmaz olduğunun altını çizen Kaymakam Altıntaş, “Muhtarlarımızın içinde olmadığı bir işin sağlıklı yürümesi mümkün değil. Bunu Sayın Cumhurbaşkanımız da her toplantıda deklare ediyor ve muhtarın, hangi evde kim yaşıyor ve hangi şartlarda hayatını idame ettiriyor, bunu bilmesi lazım. Muhtarlık sistemi 19 Ekim 1839’dan bugüne Türk idare sisteminde yer alıyor. Cumhurbaşkanımızın öngörü ve talimatlarıyla bir genelge çalışması da devam ediyor ve deklare ettiği üzere, ülkemiz genelinde 19 Ekim artık her yıl Muhtarlar Günü olarak kutlanmaktadır. Bu sene 3. sünü kutladığımız bu önemli gününüzü tebrik ediyor, size verdiğimiz değeri bilmenizi istiyorum. Ayrıca Sayın Valimizin yaptığı İl toplantısında en sıkıntısı az olan Muhtarlar Toplantısının Gölcük’te yapıldığı açıklandı. Bu durum gerçekten çok sevindirici’ diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 “MUHTARLARIMIZI ÇOK ÖNEMSİYORUZ’’

Muhtarlarla ortak hareket ederek, bölgeye hizmet ettiklerini belirten Başkan Ellibeş,”Muhtarlarımız halkın temsilcisidir. Onlarla el ele vererek Gölcük’e hizmet ediyoruz. Muhtarlarımız günün 24 saati halkımıza hizmet etme gayreti içerisinde. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatıyor. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız. Mahallelinin isteklerini, beklentilerini, sorunlarını, muhtarlarımızdan öğreniyor, bölgeye hizmeti işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. İlçemizin sorunlarının çözümünde muhtarlarımızdan da destek alıyoruz. Muhtarlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz, onların sıkıntılarını biliyoruz” dedi

“HATIRLANMAK BİZLERİ ÇOK MUTLU EDİYOR”

Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral kendileri için böylesine anlamlı bir günde ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Altıntaş’a ve Başkan Ellibeş’e teşekkür ederek, “Bu sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz Muhtarlar Günümüze iştirak edip, bize destek verdiğiniz için siz değerli Kaymakamıma, Belediye Başkanıma ve siz değerli dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.  Bugüne kadar ilimizde yapmış olduğunuz hizmetlerden ve muhtarlarımızla olan diyaloğunuzdan dolayı son derece mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 − 32 =