müge anlı’nın milletvekili aday adayı AÇIKLAMASI!

ATV’de yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programının sunucusu Müge Anlı milletvekilliği adayı olacağına dair iddialara bugün yayınlanan programında cevap verdi ve açıklamalarda bulundu.

Twitter’da gündem olan Müge Anlı bugün yayınlanan canlı yayında iddialara yanıt verdi. “Oturduğum yerde TT oluyorum. Benim hiç siyasetle alakam yok, ha yapmak istersem biliyorsunuz ki yaparım. Bugün ben kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç alıyorum. Abuk subuk şeylerle beni TT falan yapmayın. Gelen teklif de yok, aşk olsun hiç teklif eden de yok. Ayrıca yüzde 2.5 çok az bir kere. Madem yapacaksınız şöyle yüzde 25 falan yapın da şanımız yürüsün. Siz öyle uydurursanız biz de böyle dalga geçeriz. Daha da dalga geçerim de işim var, bu yeter size.” diyerek haberleri ti’ye aldı.

Anlı’nın yüzde 2.5’luk oy oranına sahip olduğunun öne sürülmesi üzerine açıklama yapan sunucu, “Bir kere çok az yüzde 2.5. Razı olmam teklif edilse de… Bugün ben kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç alıyorum. Benim siyasetle alakam yok. Yapmak da istesem onu biliyorsunuz yaparım. Meclis’te de kadınlar görürsünüz. İstesem yaparım. Beni de abuk subuk TT yapmayın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 3