“MODERN GÖLCÜK’Ü BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediyesi Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, “Daha mutlu, yaşam kalitesi çok daha yüksek Gölcük’ü birlikte inşa etmek duasıyla: gayret bizden, muvaffakiyet Allah’tan, destek te sizden” dedi. 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediyesi Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin sonuna geldiğimiz bugün hemşehrilerine seslendi ve son mesajlarını verdi. Aday Sezer, “12 Ocak’ta başladığımız seçim çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Bu süreçte bir günü bile dinlemeden geçirdik ve gece gündüz hemşehrilerimizin gönlünü kazanmak adına saha da çalıştık. Artık söz de karar da seçmenlerimizde” dedi.

MODERN BİR GÖLCÜK İÇİN…

Adalet, liyakat, istişare düsturuyla, Gölcük’e yeni bir vizyonla; tevazu. samimiyet ve gayret ile canla başla çalışacağımız yeni bir döneme hep birlikte adım atıyoruz diyen Sezer, “Gönül Belediyeciliğinden maksadımız; hemşerilerimize hizmetkar olmak ve kalıcı eserler üretmek, şehri elbirliği ile yönetmek suretiyle gönüllere girmektir” şeklinde konuştu.

HERKES GURUR DUYACAK

Sezer açıklamasının devamında, “İnsan şehrin, şehir de insanın aynasıdır. Gönülde her ne var ise, şehir olarak yansır gözümüze. Hiç kuşkusuz, insan merkezli şehirler inşa etmek, sabır ve uzun soluklu bir çalışma ve gayret gerektirir. Bilgiyi, teknolojiyi ve halkımızın katılımını ekleyerek bir ortak akıl ile çevreye duyarlı, hemşerilerimizin yaşam konforunu en üst seviyeye ulaştıran, sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen yönetimimizle; aidiyetimizden gurur duyacağımız Gölcük’ü hep birlikte inşa edeceğiz.

ŞEFFAF VE DEMOKRATİK

Önceliğimiz, yönetsel açıdan şeffaflık, demokratik katılımcılık, hizmet açısından eşitlik olacak. Gönül belediyeciliği şiarıyla tabiatla ve insanla uyumlu, insan ruhuna huzur veren sokakları, medeniyet mirasımızla bütünleşmiş bir Gölcük hedefliyoruz. D-130 Karayolunun altı ve üstü ile bütünleşmiş, ticari, sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş ve çekim merkezi haline gelmiş, mutlu insanların yaşadığı, Ulaşlı’dan Yazlık’a modem ve müreffeh bir Gölcük hedefliyoruz” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

76 − 67 =