“MOBESEYİ KAPATAN AĞAÇ DALLARI KESİLDİ AMA NE FAYDA”

Gölcük Şirinköy Kavşağı’nda meydana gelen yaralamalı kazada vatandaşa çarpıp kaçan araç sürücüsü Mobeselerin önünü ağaçlar kapattığı için görülmedi.

Gölcük, Şirinköy Mahallesi, Turgut Özal Caddesi’nde bulunan kavşakta 5 Kasım 2018 tarihinde saat 22:00 sularında Engin Koyun adlı vatandaşa yol kenarında faaliyet gösteren yemek dükkanının önünde araba çarptı.

KALÇA KEMİĞİ KIRILMIŞ

Kazazede Engin Koyun’un babası Mehmet Ali Koyun kaza ile ilgili şunları dile getirdi “5 Kasım tarihinde gece 22.00 saatlerinde Turgut Özal Caddesi ile Şirinköy kavşağının birleştiği noktada yol kenarında faaliyet gösteren yemek dükkanının önünde oğluma araba çarptı. O mevkii üzerinde bulunan mobesse kameralarını kaza sonrasında emniyet ekipleri inceledi. İnceleme sonucunda mobesse kameralarının önünü kapatan ağaç dallarından dolayı çekim yapılamadığı söylendi. Bu kaza sonrasında bu ağaç dalları kesildi ama ne fayda. Oğlumu hastaneye getirdiğimizde kalça kemiğinde kırık olduğunu öğrendik. Ben bu araç sürücüsünü bulmak için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi. Haber: Soner Gülezer

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 55 = 62