Minik Zeynep İçin Bu Akşam Mevlit Okunacak

Süleyman ve Seyhan Karakolcu çiftinin dünyalar güzeli kızları aynı zamanda Gölcük esnaflarından Cansu Çay Evi’nin sahibi Zekeriya Özer’in yeğeni (3 yaşında) Zeynep, Merkez Mahallesi’nde evinde meydana gelen olayda ekmek yediği sırada birden nefes almakta zorlanmış, nefes borusuna kaçan ekmek yüzünden  Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesine kaldırılmış, doktorlar tarafından ilk müdahalesi yapılan Zeynep, Kocaeli Üniversitesi yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi vermişti.

YAŞAMA TUTUNAMADI

Süleyman ve Seyhan Karakolcu çiftinin dünyalar güzeli kızları minik Zeynep, 9 gün sonra Kocaeli Üniversitesi yoğun bakım ünitesinde küçük bedeniyle verdiği hayat mücadelesini kaybetmişti.

MİNİK BEDENİ 9 GÜN DAYANABİLDİ

İlçemizi yasa boğan minik Zeynep’in vefatı derin bir üzüntü yaşattı.

ZEYNEP’E,  MEVLÜT OKUNACAK

3 yaşındaki Zeynep’in ölümünün üzerinden 7 gün geçti. Bu akşam 7. Münasebetiyle Zeynep için mevlit okutulacak. Gölcük esnaflarından Cansu Çay Evi’nin sahibi Zekeriya Özer’in de yeğeni olan Zeynep bebek için, bu akşam Cansu Çay Evi’nde mevlit okunacak. Baba Süleyman Karakolcu, “ Göz bebeğimiz, minicik evladımız güzel Zeynep’imizi kaybetmemizin üzerinden 7 gün geçti.  Bu akşam 7’si münasebetiyle evladımız için mevlit okumamız olacak,  tüm dostlarımız davetlidir” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 + = 18