MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CEYHAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Şemsettin Ceyhan, gazetemizi ziyaret etti.
AK Parti Kocaeli İl gençlik kolları kurucu başkanlığı, AK Parti Kocaeli İl başkanlığı görevlerlerinde  bulunan Şemsettin Ceyhan 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem milletvekili  aday adaylığı başvurusunun ardından ziyaretlere başladı.
AK Parti Milletvekili aday adayı Şemsettin Ceyhan, Gölcük Eski İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte gazetemiz  imtiyaz sahibi Serkan Zeren’i ziyaret etti.
Ceyhan ziyaretinde ” Türkiye İçin Hemen Şimdi diyerek yola çıktık.  Değerli Dava Arkadaşlarımla Kurucusu olmaktan büyük gurur duyduğum AK Parti’mizin Kocaeli’de 2001 yılında Gençlik Kolları Başkanlığı ile başlayıp Ana Kademe İl Başkanı olarak devam ettiğim siyasi yolculuğuma 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde milletvekili aday adayı olarak kutlu davamıza hizmet etmek için yeni bir sayfa açmış bulunmaktayım. 16 Mart Perşembe günü saat 14:30’da İl Başkanlığımızda adaylık müracaatında bulundum. Değerli dava ve yol arkadaşlarımın duaları ve destekleriyle birlikte olmaktan onur duydum. Millet İçin Hizmet Etme Yolunda Hep Birlikte 2023’e diyor, selam ve dua ile yola çıkıyorum. Hayırlı olur inşallah” ifadelerini kullandı.
“NE KÜSTÜK  NE TRİP YAPTIK”
2018 de Milletvekilliği aday adaylığı için istifa ettik. O gün nasip olmadı. Ne küstük ne olmaz dedik ne trip yaptık. Bir tarafta vesayetçiler bir tarafta Türkiye yüzyılı yazmak için mücadele eden ekip. Bu sonucun da olmak ya da olmamak ne olursa olsun bu mücadeleyi eksiksiz bir şekilde yapacağımızı ifade ediyorum.  İnşallah ilk turda Cumhurbaşkanımızı en yüksek Milletvekilliği alacağımızı umut ediyorum. “
ŞEMSETTİN CEYHAN KİMDİR?
1976 yılında Gölcük’te dünyaya gelen Şemsettin Ceyhan’ın babası SEKA emeklisidir. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmuştur. Evli ve 2 çocuk babasıdır. 2006 yılında AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları’nın kurucu başkanlık görevini sürdürdü. Daha sonra İzmit ilçe başkanlığı görevinde bulundu. 2015 yılında AK Parti Kocaeli İl Başkanı oldu.  2018 yılında görevinden istifa ederek Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

17 − 11 =