“MİLLETİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA YALAN KONUŞUYOR”

 

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp,haftalık olağan basın toplatısında gündeme dair açıklamalarda bulunarak muhalefetin Cumhurbaşkanı adaylarını eleştirdi. Alp açıklamasında, “Biri araba üretmeyeceğim diyor. Birisi hızlı trene ne gerek var diyor. Diğeri hava alanına karşı. Öteki TRT’yi satacağım diyor. Ortada vaatleri yok. Bir de görüyoruz ki, İnce, Kılıçdaroğlu’ndan el almış ki, milletin gözünün içine baka baka söylediği yalanlarla onu hiç aratmıyor. Miting de söylediğini, ertesi gün TV’de inkar ediyor. Çarkçılık bunların genlerinde var”dedi. 

 

 

 

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp haftalık olarak düzenlediği basın toplantısında 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ramazan ayının maneviyatında ve bereketinde seçim süreci geçiyoruz. Bu ayrı bir güzellik katıyor. İftardan sonra başlayan, halkımızı da çok rahatsız etmeyecek şekilde sürdürdüğümüz bir seçim çalışması yapıyoruz. Seçmenler gün geçtikçe daha da netleşiyor. 20 gün öncesine nazaran kararını netleştirmiş bir seçmenle karşı karşıyayız. Şimdi diğer adaylara nazaran Cumhurbaşkanımız sahaya çıkmasıyla birlikte halkımızın tevecühü ve desteği artıyor. Diğer adayların ciddi olmayan vaatleriyle işi sulandıran söylemleri toplumda çokta karşılık bulmuyor. Dünya’da olanı yıkacağım, durduracağım ve satacağım diyen bir muhalefet her  halde yoktur. Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlardan verdiği mesajlar ve müjdeler yerine ulaşıyor. Halkımızın Erdoğan’a karşı aşırı bir güveni var.  Çünkü diğer adayların tutarsızlığı kamuoyunda karşılık bulmuyor. Teraziye koyduğunuz zaman Sayın Erdoğan diğer adaylara nazaran çok daha ağır basıyor. Biz proje üretiyoruz, muhalefet yıkmaktan, iptal edeceğiz demekten bir şey demiyor. Çünkü proje üretemiyorlar. Bol bol içi boş vaatlerde bulanarak, işi resmen sulandırıyorlar ve tek yaptıkları Erdoğan düşmanlığı üzerinden bir siyasi anlayıştır” ifadelerini kullandı.

 

“DÜNYA’DAKİ 10 BÜYÜK PROJEDEN 6’SI TÜRKİYE’DE YAPILIYOR”

Başkan Alp; “16 yıldır iktidarda olan partimiz, her zaman halkın partisi ve her zaman halkının yanında olmuştur. Yani AK Parti halkın partisidir. Bu anlamda, milletimizin bizlerden beklentileri var, milletimizin güzel ve büyük hayalleri var. Bizim amacımızda bu hayalleri gerçekleştirmek. Boş vaatler ile milletimizin aklını karıştırmak değil. Bakın dünyada ki 10 büyük projenin 6 tanesi şu anada Türkiye’de yapılıyor. Ama bizim muhalefetimiz her şeye karşı olduğu için, bu projelere de karşı ve diyorlar ki, bu büyük projeleri durduracağız. Milletimiz kesinlikle ülkeyi tanımayan, ihtiyaçlarını bilmeyen bu muhalefet anlayışına bu ülkeyi teslim etmez. Erdoğan dışında bütün Cumhurbaşkanı adaylarının vaatlerine bir bakın. Gelecek ile ilgili bir tane projeleri yok. Bizim beyannamemize bir bakın. Her alanda öncelikle geçmişimizi önümüze koyuyoruz, 16 yılı değerlendirip, geleceğimizi planlayan bir anlayışla milletimizin karşısına çıkıyoruz. Bu milletin hayalleri var, o hayalleri gerçekleştirmek gibi de bizim bir derdimiz var” şeklinde konuştu.

 

“DAHA NASIL ARABA ÜRETECEĞİMİZİ BİLMİYOR”

Alp açıkmasının devamında ise, “Mesela bir Cumhurbaşkanı aday diyor ki, ben yerli otomobili elektriklisini yapacağım. Zaten yapılan araç elektrikli daha bunun farkında değil. Beynini yapacağım diyor. Onu da bilmiyor çünkü yazılımını da biz yapacağız. 5 tane büyük firma TÜBİTAK’ta bu proje üzerine çalışıyor. Traktörü almış benzinliğe yanaşmış. Cumhurbaşkanı adaylarına yüzde 50 indirim yok bu ülke de. Çiftçilik belgesi elinde olanlara mazotta indirim var. Bunlar böyle gülünç, işi sulandıran, komik, popülist söylemler ve hareketler. Geçmişte olduğu gibi içi boş siyaset peşindeler. Türkiye’de bir şey üretilmediğinden bahsediyorlar. Milli Savunma da 200 projeden, 650 projeye gelinmiştir. Üretimde milli savunma yüzde 15’den 65’lere gelmiştir. Bunların her birisi teknoloji yatırımlarıdır. Hiçbir şey bilmiyorlarsa Gölcük’e gelsinler neler üretiliyor, biz onlara gösteririz. Bize uğrasınlar. Bunların böyle bir niyetleri yok ki. İnkar siyaseti yapıyorlar. Biri araba üretmeyeceğim diyor. Birisi hızlı trene ne gerek var diyor. Diğeri hava alanına karşı. Öteki TRT’yi satacağım diyor. Bir şunu görüyoruz ki, Kılıçdaroğlu’ndan Sayın İnce el almış  ki, milletin gözünün içine baka baka söylediği yalanlar da onu hiç aratmıyor. Miting de söylediğini, ertesi gün TV’de inkar ediyor. Çarkçılık bunların genlerinde var”diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − = 40