MHP’DEN ÖNEMLİ PROJE

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü gerçekleştirdiği haftalık olağan basın açıklamasında “ Bir çay koy gelelim” projesi ile esnafın ve vatandaşın sıkıntılarını dinleyeceklerini ifade etti

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın toplantısında kent ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.  Aralık ayı içerisinde başlatacakları “ Bir çay koy gelelim” projesi ile ilgili bilgi veren Ünlü, “MHP olarak Aralık ayında 09.30 ve 11.00 saatleri arasında “Çay koy gelelim” projesi ile esnafımızın, vatandaşlarımızın dertlerini dinleyeceğiz. Vatandaşın yanında sokakta olmaya devam edeceğiz. Biz sadece seçim döneminde sahada olmadığımızı, sorunları çözme noktasında sürekli vatandaşımızla temas halinde olacağımızın altını çiziyoruz. Bu kapsamda ilk programımızı da Perşembe günü İzmit Sokak Lambası kafede buluşmamızı gerçekleştireceğiz” dedi.

 

MECLİS ÜYEMİZLE AKTİF OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Basın açıklamasında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP olarak 3 aylık saha programlarımızı tamamladık. 2020 yılı saha çalışmalarımızın planlamasına başladık. Özellikle muhtarlarla ilgili taleplerimizi, kanun teklifi olarak meclise sunulması bizleri mutlu etmiştir. MHP olarak seçim ortamında sorunları meclis gündemine taşıyarak 26 meclis üyemizle aktif olmaya devam edeceğiz. Mutlu şehir olmak adına ilçe sınırları içinde yaşayan engelli vatandaşlarımız yarı bağımsız yaşam merkezi kurulmasını talep edeceğiz. MHP meclis üyeleri engelliler için nasıl çevre düzenlemeleri yapıldığını sorularını belediye başkanlarına soracaktır. Sıfır Atık projesi ile ilgili ilçe ve büyükşehir belediyelerinin neler yaptığını meclis üyelerimiz tarafından sorgulayacaktır” dedi.

 

ADAY YAPMADIĞIMIZ İSİMLER DAVUTOĞLU’NUN ETRAFINDA

İzmit Belediyesine Nebihocalar köyünde hazine aranması ile ilgili bir soru önergesi vereceğiz. Neden orman katledilerek kazı yapılmıştır. Kazıdan sonra araç neden bırakılarak kaçılmıştır? Orman İşletmelerinden izin alınmış mıdır? İzmit Belediye Başkanın kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama yapması gerekmektedir” dedi. Gündemde olan yeni partilerle ilgili de konuşan Ünlü “Bizim aday yapmadığımız isimlerin Davutoğlu’nun etrafında yer aldığını görüyoruz. Ne kadar doğru bir karar verdiğimizi görüyoruz. Eskiden küresel güçlerin desteklediği partiler yüksek oy alırdı. Şimdi Cumhurbaşkanlığı sistemi ile küresel sistemin desteklediği partiler destek göremeyecektir. Herkese söylüyoruz hodri meydan” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 88 = 97