MHP’de herkesin kucaklanacağı yeni bir dönem yaşanacak

MHP’nin 9 yıllık il başkanı Aydın Ünlü, sessiz sedasız bir anda  görevden alındı. Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ardından yeni il başkanının kim olacağı sorusu yanıt buldu ve Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak görev yapan Avukat Yunus Emre Kurt, il başkanı olarak göreve getirildi.

GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİM

İl Başkanı olarak atanan Yunus Emre Kurt, sosyal medya hesabı üzerinden ilk açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Neydi o açıklama “Gönüller yapmaya geldim” demişti genç başkan. Ve İl Başkanı Yunus Emre Kurt bugün saat 14:00’te parti binasında ilk toplantısını gerçekleştirdi. MHP il binasında yapılan bu ilk toplantıya partililerin ilgisinin oldukça yoğun olduğu gözlendi.

MİLLETVEKİLİ SANCAKLI DA KATILDI

Bugün gerçekleştirilen programa MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender, Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Yaşar Şanlı, Türk Diyanet Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, MHP’nin eski il başkanlarından Ruhi Çavdar ve Celalettin Yaylak, eski milletvekili Kemal Köse, milletvekili adaylarından Rıza Ağdağ ve çok sayıda partili katıldı.

TERTEMİZ SAYFA

Programda Sancaklı, “Kocaeli’de tertemiz bir sayfa açılıyor. Sayın Devlet Bahçeli Kocaeli’ye yeni bir il başkanı atamıştır. Tertemiz pırıl pırıl bir arkadaşımız. Kocaali şuan Yunus Emre Kurt adında tek yürek olmuştur. Biz diğer partilere benzemeyiz. Bu partide görev alan herkes büyük fedakarlıklar yapmıştır.

MHP KOCAELİ’DE ŞAHA KALKACAKTIR

MHP’de herkesin kucaklanacağı yeni bir dönem yaşanacak. MHP Kocaeli’de şaha kalkacaktır. Bunu da hep beraber yapacağız. Kavga gürültü olmadan bu süreç devam edecek. Genel Başkanımıza ve Teşkilat Başkanımıza teşekkür ediyorum.

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ İL BAŞKANI

Kardeşimin Allah yolunu açık etsin. İlk kez Ülkü Ocakları İl Başkanı partinin il başkanı olarak atanmıştır. Bu bizim için ayrı bir sevinç kaynağıdır. Bir de kendisi Türkiye’nin en genç il başkanı. Vekillik yaşının 18 olduğu yerde Yunus Emre Kurt aslan gibi il başkanlığı yapar” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 84 = 93