MHP’DE 2 İSİM KONUŞULUYOR

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün, görevden alınmasından sonra yeni başkanın kim olacağı merakla beklenirken,  MHP Genel Merkezi’nin yeni başkan atamasıyla ilgili çalışmalarının, MHP kulislerinden edinilen bilgiye göre, Sadece İl başkanının değişimiyle kalmayacağı Kocaeli olarak konuşursak birkaç ilçe hariç,  teşkilatlanmalarda bir değişim istendiği, yeniden teşkilatlanalım dendiği gelen kulis bilgilerinin arasında.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı için adı geçen birçok isim arasında bu iki isim arasında genel merkezin karar vereceği konuşuluyor.

İşte o isimler;

Kemal Köse

Kocaeli’de MHP’nin ağır topları arasında yer alan Kemal Köse, milletvekilliği yapmış, insani ilişkileri güçlü, camiada sevilen ve Kocaeli’de ağırlığı olan bir isim.  Kocaeli’de Kemal Köse adının abilik modeline uygun olduğu ve partiyi toparlayacak isim olduğu konuşulanlar arasında.

Ruhi Çavdar

MHP Eski İl Başkanı Ruhi Çavdar da başkanlık için adı ön plana çıkan isimlerden. Çavdar’ın il başkanlığı dönemindeki çalışmaları, teşkilat bağı ve Kocaeli’de ki temaslarıyla MHP’nin ağır topları arasında yer alıyor. MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye tam bağımlı olan Çavdar Kocaeli örgütü tarafından kabul görecek isimler arasında konuşuluyor.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − 33 =