MHP Teşkilatları, kongrelere hazır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Teşkilatı, bu ay içerisinde yapılacak olan il ve ilçe kongreleri öncesi il başkanlığında bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi

MHP Kocaeli Teşkilatı bu ay içerisinde başlayacak olan kongreler için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda önceki gün il başkanlığında MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MYK Üyesi Erkan Azeri, MHP İl Başkanlık Divanı ve 12 İlçe Başkanının katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda kongre süreci ve hazırlıklar masaya yatırıldı. Toplantı sonrasında MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.

‘MHP, BEDELLER ÖDEMİŞTİR’

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı yazılı açıklamada, “MHP; milli vicdana sinmiş, adeta toplumsal vicdanın ve varlık bilincinin sesi olmuştur. Temsil ettiği ülkücü hareket milletimizin varlık iradesinin ete kemiğe bürünmüş hali olarak tecessüm etmiştir. Ancak MHP, siyaset platformunda ulaştığı itibar ve seviyeye büyük bedeller ödeyerek gelmiştir. MHP’nin politik serüveni aynı zamanda Türkiye’nin demokratikleşme ve milli devletin olgunlaşma süreciyle de paralellik arz etmektedir. Milli bilincin toplumun en geniş kesimlerine yayılması hususunda MHP’nin Lideri Devlet Bahçeli’nin büyük katkılarda bulunduğu inkar edilemez gerçektir” ifadelerini kullandı.

‘DEMOKRASİ BAYRAMI’

Başkan Ünlü açıklamasının devamında, “9 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak olan il ve ilçe kongrelerimiz bu şuurla gerçekleştirilecektir. Kongreler süreci dolayısıyla MHP’nin Türk siyasi hayatında bugün oynadığı etkin, sorumlu ve yapıcı rolden rahatsız olan çevrelerle siyasi rakiplerimizden gelebilecek tahriklere kapılınmaması, kongreler sırasında da hiçbir taşkınlığa meydan ve izin verilmemesi önem taşımaktadır. Teşkilatlarımız, ülkemizin yüksek çıkarları bağlamında MHP’nin üstlendiği işlev ve Cumhur İttifakı’nın kucaklayıcı dinamiklerini dikkate alarak kongrelerimizin usulet ve suhulet içinde, demokrasi bayramı ve dayanışma havasında geçmesi için ellerinden geleni yapacaklardır” ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

46 − 36 =