MHP kongreye hazır!

2020’nin ilk aylarında yapılması planlanan ilçe kongreleri öncesi Aydın Ünlü tüm ilçe teşkilatlarını tek tek dolaşarak önümüzdeki dönem için mesajlarını vermeye devam ediyor

Bu kapsamda Aydın Ünlü ve kurmay ekibi dün akşam MHP İzmit İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Urgancı, İzmit Belediye Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları da hazır bulundu.

“ÖNCELİĞİMİZ PARA OLSA BAŞKA PARTİDEYDİK”

Aydın Ünlü yapmış olduğu konuşmada özetle şunları söyledi: “2020 yılının ilk aylarında ilçe kongreleri başlayacak. Adayımız mevcut ilçe başkanımız Ahmet Yalçınöz’dür. Yönetime yeni girecek arkadaşlarımız da olabilir. Onları da titizlikle belirleyeceğiz. Öncelikli kriterlerimiz zengin olsun, iş adamı olsun, kariyerli olsun değil, bu davayı anlamış olsun, liderimiz Devlet Bahçeli’yi anlamış olsun, dava için sahada olabilsin, vatandaşa davamızı anlatabilsin, aktif olsun, etkin olsun, temsil kabiliyeti olsun. Öncelikli kriterlerimiz bunlar olacak. Önceliğimiz para, makam, rant vs. olsaydı zaten MHP’de değil başka partilerde siyaset yapardık.

“HEDEF 50 BİN OY”

Bir diğer konu saha programları, her hafta düzenli saha programları daha da titizlikle yapılmaya devam edecek. Hedefimiz İzmit’te 50 bin oya ulaşmak. Bunu başarmak için sürekli sahada olup vatandaşa davamızı anlatmak durumundayız. Bu da disiplinli bir çalışmayla mümkün olacaktır. Bu dönem farkımız şu. İzmit Belediyesi’nde 3 tane meclis üyemiz var. Başarılı çalışmalar çıkarıyorlar. İzmitli bunu görüyor ve takdir ediyor. Onlarla eşgüdüm halinde hareket ederseniz hem ülke siyaseti hem belediye hizmetleri ile ilgili MHP’nin farkını vatandaşa anlatmış olursunuz. Ben İzmit teşkilatıma hep güvendim, güvenmeye devam edeceğim.

“SİNERJİ OLUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Diğer önemli bir konu da hatiplik meselesi. Benim yöneticilerim bu konuda kendini geliştirmek zorunda. Bu yetenek sahada gelişiyor. Vatandaşa anlatacak çok şeyimiz var. Bunu doğru anlatabilmek için hepimiz iyi birer hatip olmak zorundayız. Bu programlar sayesinde yeni hatipler yetiştireceğiz. Biz de il teşkilatı olarak saha programlarına destek olmak ve denetlemek amacıyla mutlaka birer ekip göndereceğiz. Birlikte sinerji oluşturmaya devam edeceğiz.

“URGANCI VE EKİBİNE GÜVENİYORUM”

Ayrıca kadın kollarımızı da çok önemsiyorum. Maalesef bu sadece bizim değil tüm Türk siyasetinin en büyük eksiği. Biz de MHP olarak bu konuda daha iyi olmak zorundayız. Kadınlarımızı hem yönetim kademelerinde hem saha çalışmalarında daha katılımcı ve etkin bir hale getirmek zorundayız. Siyasette başarı kadınlarımızla çok daha kolay. MHP İzmit siyasetine bu dönem daha fazla kadın eli değmelidir. Bu konuda Hatice Urgancı ve ekibine güveniyorum. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.

“İPE SAPA GELMEZ BİR PARTİ”

Aydın Ünlü’den sonra söz alan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz ise şunları söyledi: Öncelikle sürekli taşlandığı halde ne gariptir ki daha çok meyve vermeye devam eden İl başkanımız Aydın Ünlü Beye ziyaretleri, konuşmaları, değerli tavsiye ve talimatları için çok teşekkür ediyorum. MHP İzmit olarak merkez ilçe olmanın ayrı bir sorumluluğu var. Malumunuz içimizden çıkan fitnecilerin kurduğu ipe sapa gelmez bir partinin genel başkan ve kurmay ekibi İzmit’li ve İzmit’te belli bir nüfuzları var. Sosyolojik ve siyasi yapısı itibariyle ise İzmit Cumhur İttifakı’nın en kritik ve en zor ilçelerinden birisi. Bütün bu dezavantajlara rağmen daha fazla çalışarak oylarını her seçimde artırabilmiş bir ilçe teşkilatıyız. Bunu çalışkan, özverili ve donanımlı ekibimiz sayesinde başarabildik. Yeni dönemde de hata ve eksiklerimizi telafi ederek her an seçim varmışçasına sahada olmaya devam edeceğiz.

“KUTLU HAREKETİN OMURGASI”

MHP salt bir siyasi parti değildir. Darbeleri püskürtmüş, devletin yönetim sistemini Türk tipi bir kağanlık sistemiyle değiştirmiş, yerlilik ve millilik bilincinin tekrar canlanmasını sağlamış, Türk’ün gücünü, Kızılelma ülküsünü Suriye’de, Akdeniz’de, Libya’da ve tüm dünyada göstermeye başlamış kutlu bir hareketin omurgasıdır. MHP kadrosu ile olmasa bile ideoloji ve ülküsü ile iktidardadır. Cumhur İttifakı şeklinde ete kemiğe bürünmüş bu iktidarımızın devam etmesi için MHP İzmit ilçe teşkilatı üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır. Kılavuzumuz Devlet Bahçeli ve onun Kocaeli’deki temsilcisi Aydın Ünlü’dür. Toplantı sonrasında sohbet havasında gündemle ilgili istişareler yapıldıktan sonra program sona erdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

22 − 14 =