MHP KOCAELİ’DE SEÇİMLERE KENDİ MECLİS LİSTESİ İLE GİRECEK

ÜNLÜ’DEN SEÇİMLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

MHP Kocaeli İl Teşkilatının geçtiğimiz hafta yapılması planlanan, ancak ertelenen ilçe başkanları toplantısı bugün İl Başkanı Aydın Ünü’nün ev sahipliğinde Antikkapı Restoranda gerçekleştirildi. Toplantıya il yöneticileri de katılım sağladı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP’nin yerel seçimlere kendi meclis üyesi adaylarıyla gireceğini belirtti.

Toplantının basına açık bölümünde MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bir açıklama yaptı ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin teşkilatlara gönderdiği genelgeyi okudu. “Gündeminizin ana maddesi liderimizin gönderdiği genelgedir. Yolu zilletle kesişenler cumhur ittifakını anlayamayacaklardır. 24 Haziran’da Türkiye’nin ufku olarak ortaya çıkan cumhur ittifakı yerel seçimlerde de bu milletin umududur.

KESİNLİKLE UZAK DURULACAK

Bu yıl yapılacak yerel seçimlere kaç belediye kazanırız, kaç belediye kaybederiz hesabında değiliz. Zillet ittifakını şımartacak bir siyasi gelişme Türkiye’nin aleyhinedir. Cumhur ittifakının ilerleyişi Türk milletinin huzurudur. Cumhur ittifakını kim deşmeye çalışıyorsa onlar bu milletin karşısındadır. Cumhur ittifakını gölgeleyecek yayın ve beyanatlardan kesinlikle uzak durulacaktır. Bu konuyla ilgili teşkilatlar gerekli tedbirleri gecikmeden alacaktır. Siyasi ilkelerimiz dahilinde ortak çalışmaları AK Parti ile yapılacaktır. Özellikle sosyal medya üzerinden karamsarlık aşılayan isimlere gereken önlemler alınacaktır” dedi.

KENDİ LOGOMUZA

Genelgeyi okuduktan sonra açıklama yapan Ünlü, “Kocaeli’de ittifak vardır. Cumhur ittifakının ruhuna istinaden hareket etmeye devam edeceğiz. MHP seçime kendi meclis üyesi adaylarıyla seçime gireceklerdir. Şu an ki genelge bunu gösteriyor. Yani biz kendi meclis için kendi logomuza oy isteyeceğiz. İlçelerin durumu ittifak sebebiyle belli değil. Bu durum netleştiği zaman gerekli açıklama yapılacaktır” açıklamasında bulundu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 − = 24