MHP İL BAŞKANI KURT VE HEYETİNDEN GÖLCÜK ZİYARETLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt Gölcük’te bir dizi seri ziyaretler gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt Gölcük’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  Av. Yunus Emre Kurt’a,  İl Başkan Yardımcıları Alper Kocaoğlu, Ögeday Bal ve Abdullah Bakar, Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Bilal ÇAKIR ve İlçe Yöneticileri; Gölcük Ülkü Ocakları başkanı Taner Koç Gölcük çıkartmasında eşlik ettiler.

 

BAŞKAN KURT GÖLCÜK ZİYARETLERİNE ŞEHİT AİLESİYLE BAŞLADI

Başkan Kurt’un Gölcük’te ilk ziyareti şehit ailesine oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve yöneticileri Şırnak’ın Cizre ilçesinde 22 Ocak 2016 tarihinde bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada hayatını kaybeden Şehit Özel Harekat Polisimiz Bayram Özdere’nin ailesini ziyaret ettiler. Bu anlamlı ziyaret için başkan Kurt “Şehit ailelerimizin başımızın üstünde yeri vardır” sözü günün ve ziyaretin öznesi oldu.

 

GÖLCÜK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

MHP Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt’un sonra ki durağı Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert oldu. MHP Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt ve ekibi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’i makamında ziyaret etti. Kurt ziyaret sonrası kıymetli müdürümüze nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz ifadelerini kullandı.

 

GÖLCÜK ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt ve yöneticileri, Gölcük Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Gölcük Ülkü Ocaklarında büyük bir sevgiyle ve büyük bir kalabalıkla karşılanan başkan Kurt;

“Ülkü Ocakları Yüz Akımızdır. Türk Gençliği Ülkü Ocaklarında yetişiyor” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt, Gölcük Ülkü Ocakları başkanlığına atanan ve göreve geldiği günden bu güne çalışmalarıyla göz dolduran başkan Taner Koç’a Osmanlı Tuğrası hediye etti.

Ülkü Ocakları’nın bir eğitim ve kültür vakfı olduğuna vurgu yapan Taner Koç ise, “Amacımız vatanına milletine bağlı, iman ve ahlak sahibi bir gençlik yetiştirmektir. Büyük bir fikrin sancaktarlığını yapan Türk-İslam Ülküsüne uygun bir teşkilatlanma ile üzerimize düşen görevimizi Gölcük’te yerine getiriyoruz başkanım. Bizler için çok kıymetli olan ve sizden gelen Osmanlı tuğrasını da ocağımızın baş köşesine asacağız” ifadelerini kullandı.

 

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNE HİZMET ETMİŞ YÖNETİCİLERİ ZİYARET ETTİ

Başkan Kurt ve heyetinin sonra ki durağı MHP Kocaeli Eski İl Yöneticisi Hüseyin Çakıroğlu ve MHP Gölcük Eski İlçe Başkanı Necati Erdurmuş oldu. Partisine hizmet etmiş yöneticilerle buluştu başkan ve heyeti. Gölcük’te hizmetleri için Çakıroğlu ve Erdurmuş’a teşekkür eden Kurt,  heyecan ve şevkle birlik ve beraberlik içerisinde daha çok uzun bir yolumuz var ifadelerini kullandı.

 

SON ZİYARET EV ZİYARETİ İLE TAMAMLANDI

Başkan Kurt’un Gölcük’te ziyaretleri ülküdaşı Mehmet Bayoğlu’nun ev ziyareti ile son buldu. Evinin kapılarını başkan Kurt ve heyetine açan Mehmet Bayoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti başkan Kurt’a evime gelerek beni son derece memnun ettiniz, kapım her zaman sizlere sonuna kadar açık, çalışmalarınızı takdir ile izliyorum, var olun” ifadelerini kullandı.

Haber: Tuğba Zeren

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

86 − 82 =