MHP GÖLCÜK’TEN SERT AÇIKLAMA!

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı tarafından Kocaeli siyasetinde başlayan İYİ Parti ve MHP arasındaki karşılıklı eleştiriler için açıklama geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı tarafından  siyasetinde başlayan İYİ PARTİ ve MHP arasındaki karşılıklı tartışmalar için açıklama geldi. Teşkilat yaptığı açıklamada cambazlıkta üstüne olmayan bir şahıs düştüğü gaflet neticesinde partimiz ve parti İl Başkanımız hakkında akla ziyan açıklamlarda bulundu “Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük ilçe teşkilatı olarak bu basiretsizlere hadlerini bilmelerini, Milliyetçi Hareket Partisinin her bir üyesinden , sevdalısından, uzak durmalarını istiyoruz”

MHP’NİN ÜYELERİNDEN UZAK DURUN

“Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihanet edenlerin İl Başkanlığını sürdüren, cambazlıkta üstüne olmayan bir şahıs düştüğü gaflet neticesinde partimiz ve parti İl Başkanımız hakkında akla ziyan açıklamalarda bulunmuştur. Geçtiğimiz günlerde HDP yoldaşı CHP’li Belediye başkanı kendilerini sözde ülkücü olarak tanımlayan ama özünde terör severlerin destekleri ile makam işgal edenleri ziyaret etmiş ve aklınca Milliyetçi Hareket sevdalılarına gönderme yapmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük ilçe teşkilatı olarak bu basiretsizlere hadlerini bilmelerini, Milliyetçi Hareket Partisinin her bir üyesinden , sevdalısından, uzak durmalarını ve görevleri olan HDP-PKK hatta alfabede ne kadar terör örgütü varsa onların sözcülüğüne devam etmelerini ve bu tavırlarının Necip Türk milleti tarafından görüldüğünü dile getirmek istiyoruz. Hatta sadece bunlarla kalmayıp Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyenlere koltuk değnekliği yapmalarını tavsiye ederiz. Milli meselelerde herhangi bir beyanda bulunmamalarını, milli konularda Milliyetçi Hareket Partisinin gerekeni yaptığını unutmamalarını istiyoruz.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

84 − 77 =