MHP GÖLCÜK’TEN ÇARPICI AÇIKLAMA “İTTİFAKIN TEK BİR NEDENİ VAR”

 

 

MHP Gölcük İlçe Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Çetin Çıldır, AK Parti ile yapılan ittifakın nedenlerini anlatmak üzere bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamasında CHP’yi sert sözlerle eleştiren Çıldır, “Milli ittifak tek bir hedefe yönelik olarak yapılmış ve bu hedef gerçekleşene kadar da süreceği açıklanmıştır. Hedef; devletin bekasına yönelik saldırılara karşı milli bir direnç oluşturmaktır” dedi.

 

 

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı, AK Parti ile yapılan ittifakın nedenlerini anlatmak üzere bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamayı Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Çetin Çıldır yaptı. Çıldır açıklamasında şunları söyledi: “Bugün gündemimiz “Milli İttifak” diğer bir deyişle “Cumhur İttifakı”. Milliyetçi Hareket Partisi lideri Dr.Devlet Bahçeli ittifak açıklaması yaptığı günden beri malum çevrelerden yoğun bir saldırı başladı. Toz bulutu biraz dağılsın da ne demek istediklerini anlayalım diye bir dönem izledik. En büyük iddiaları MHP baraj altında ve bu nedenle ittifak yapıyor şeklinde oldu. Ciddiye alınacak ve cevap verilecek bir iddia değil ama tartışmayı sürdürdükleri için bir cevap verelim. İttifakın açıklandığı tarih ile normal seçim tarihi arasında yaklaşık iki yıl var. İki yıl sonrasının siyasi konjonktürünü ve seçim sonuçlarını tahmin eden bir kamuoyu araştırması yöntemi geliştirildi de bizim mi haberimiz olmadı. Bu yorumlar art niyetli değil ise en hafifinden siyasi cehaletin ürünüdür” ifadelerini kullandı.

“ÖNCE DEVLET SONRA MİLLET SONRA PARTİM VE BEN”

Açıklamasına devam eden Çıldır ayrıca, “Milli ittifak tek bir hedefe yönelik olarak yapılmış ve bu hedef gerçekleşene kadar da süreceği açıklanmıştır. Hedef; devletin bekasına yönelik saldırılara karşı milli bir direnç oluşturmaktır. Devletin beka sorununu, yatak odasına uyumaya gönderdiği kızını, eve düşen bomba sonucu kaybeden, babasını camiye gönderip camiden cenazesini alan insanlar gayet iyi biliyor. Türk Devleti terör örgütlerinin içeri de ve dışarıdaki uzantıları ile büyük bir mücadele vermektedir. Böyle bir dönemde oluşabilecek siyasi istikrarsızlık mücadeleyi zafiyete uğratabilir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkeyi zaafa uğratabilecek bu tip durumlara karşı yol haritası vardır. Lideri Dr.Devlet Bahçeli öncelik sıralamasını siyasete girdiği ilk yıllarda açıklamıştır. Önce Devlet sonra Millet sonra Partim ve Ben”dedi.

“MHP’YE İLKESİZ DİYEN CHP KENDİNE BAKSIN!”

Milliyetçi Hareket ve lideri şahsi ikbal peşinde koşsa idi, 7 Haziran seçimleri sonrası, bugün çok eleştiren CHP ve Genel Başkanının, Başbakanlık teklifini kabul ederdi diyen Çıldır devamında ise “Cevabı herhalde hatırlarsınız. “Milletin Başbakanlık vermediğine siz kim oluyorsunuz da bu teklif ile geliyorsunuz”. Bu cevap ile Dr. Devlet Bahçeli kapıları kapatmıştır. Dün Başbakanlık teklif ettiklerine bugün en ağır eleştirileri yapan CHP ilkeli oluyor, dün söylediği FETÖ, çözüm süreci, Suriye Afrin Operasyonları konusunda bugün de aynı yerde olan söylediği her şeyin hayata geçmesini sağlayan MHP ilkesiz. Bu söylemler puslu dönemlerde bir süre karşılık bulabilir ama Türk halkının gerçekleri göreceğine inancımız tamdır. Milliyetçi Hareket Partisi bir dönem partisi değildir. İnandığı değerler ile bugün de yarın da var olmaya  devam edecektir” diyerek sözlerini noktaladı. Haber: Serkan SIDAL

 

 

Print
Untitled-2

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

56 + = 63