MHP GÖLCÜK’TE SEÇİMİN KAHRAMANLARI

MHP Gölcük İlçe Teşkilatı bu seçim sürecinde çok çalıştı. Bazı isimler ise ön plana çıktı. SKM’de görev alan Savaş Toprak dükkanını kapatıp seçim çalışmalarını takip ederken, MHP’nin Gölcüklü milletvekili adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu ise gençliğinin verdiği azim ve kararlılıkla tüm seçim boyu kapı kapı gezerek partisine oy istedi. İlçe Başkanı Bilal Çakır ise MHP’nin duruşunu kitlelere anlatarak insanları oy vermeye ikna etti.

 

 

 

 

DÜKKANINI KAPATTI SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı alınan seçim sonuçlarından gayet memnun. MHP’nin Gölcüklü genç adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu ve teşkilat üyeleri gece gündüz çalışırken, Gölcük’te bitecek denilen MHP’yi ayakta tutmayı bildiler. Bu zaferde SKM’de görev alan Savaş Toprak’ın da büyük payı. Derya Kitap Evi’nin sahibi olan Toprak zaman zaman dükkanını kapatarak seçim çalışmalarına katıldı ve partisinin aldığı oya büyük katkı sağladı. Tabi ki onun gibi bir çok isim var ama o bu seçim MHP’de öne çıkanlar arasındaki yerini aldı.

1.SIRA ADAYI GİBİ ÇALIŞTI

MHP’nin Gölcüklü milletvekili adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu ise gençliğinin verdiği azim ve kararlılıkla tüm seçim boyu kapı kapı gezerek partisine oy istedi ve adeta Gölcük’te basılmadık yer bırakmadı. Seçimi kazanması zor bir ihtimal gözükse dahi bunu problem etmeyip, 1.sıra adayı gibi elinden ne geliyorsa yaptı. O da Gölcük’te MHP bitti diyenlere inat alınan bu oya büyük katkı sağladı.

HALK ÜLKESİNİ EL BİRLİĞİ İLE KURTARDI

İlçe Başkanı Bilal Çakır’da bu seçimin MHP adına çok çalışanları arasındaki yerini aldı. Bilge bir kişiliğe sahip olan Çakır, bire bir insanlarla konuşarak MHP ile ilgili gerçekleri tüm çıplaklığı ile seçmenlere anlatan isim oldu. Seçim sonrasında görüştüğümüz Çakır gazetemize de şu açıklamayı yaptı: “Öncelikle seçimlerin Türk Milleti adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Türk Milletine teşekkür borçluyuz. Seçim bazı üzücü olayların dışında çok sakin geçti. Muhalefeti de iktidarı da seçimlerde çok itidalli davrandı. Bundan sonra Türkiye’nin verdiği mücadele daha kararlılıkla ve sağlam yapılacak. Türk Milleti bu seçimle ülkemiz üzerinde oynanan oyunları yerle bir etmiştir. Seçim sonrasında ekonominin daha rahatladığını gördük. Artık milli ürünlere daha da önem verme vakti. Halkımız şunu çok iyi bilsin, Türk’ün Türk’ten başka dostu yok. Bu yüzden halkımız seçimlerde bu bilinçle davrandı ve ülkesini el birliği ile kurtardı’ dedi.

 

 

 

 

 

Print
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

44 − = 42