MHP ESNAF İÇİN DÜĞMEYE BASTI

MHP ESNAF İÇİN DÜĞMEYE BASTI,

KOCAMAN RAPORLARI TESLİM ETTİ!

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu ve İlçe yöneticileri  Gölcük Esnaf Odası Başkanı Kocaman’a,  ziyarette bulundular.

Gölcük Esnaf Odası tarafından Kurum Kuruluş Sivil Toplum kuruluşlarıyla birlikte yapılması planlanan ancak geçtiğimiz günlerde Değirmendere’deki şehit haberi sonrasında ertelenmişti.
Gölcük Esnaf Odasına yapılan ziyarete MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ziyaretin amacı esnafların sıkıntılarını, problemlerine çözüm bulmak,  bunun için parti teşkilatımız ile birlikte Esnaf Odasına ziyaret gerçekleştiriyoruz. Oda başkanımız Kocaman’dan, esnafımızın sorunlarının ve sıkıntılarının anlatıldığı bir dosya istiyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Esnaf Odasına yaptığı ziyarette konu esnaf ve sıkıntıları idi. Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, MHP Gölcük ilçe başkanı Çakır’ın, istediği dosyayı hazırlamış ve dosya haline getirmişti. Kocaman “Esnafımın sıkıntısı, benim sıkıntım, ben her gün onlarla başlıyorum güne, çektikleri sıkıntının en yakın şahidiyim, benim siftah yapmadan dükkan kapatan esnaf arkadaşlarım var. Onlara nasıl yardımcı olabilirimin derdindeyim. Bağ-Kur ve SSK primlerinin düşürülmesi gerektiği, esnafların düzensiz bir şekilde işyeri açmalarının önlenmesi, esnafın ödemiş olduğu stopajın kaldırılması, kayıt dışı işletmelerin önlenmesi gibi birçok maddenin altını çizen Kocaman, esnafın vergi yükünün azaltılması çok mühimdir. Zincir marketler ve AVM’lere yönelik düzenlemelerin yapılması ve denetimlerin arttırılmasına yönelik taleplerimizi her platformda dile getiriyorum ve getirmekten de vazgeçmeyeceğim” dedi.

Hazırladığı esnafların sıkıntıları ile ilgili dosyayı MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır’a teslim etti. “MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, bu dosyayı STK’lar, dernekler ve siyasilerimizle inceleyip, üzerimize düşen nedir, ne yapmalıyız bunun üzerine çalışacağız” dedi.

HABER: Stajyer İrem SAKAR

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 3