MHP ADAYLARI TEK YUMRUK

MHP ADAYLARI TEK YUMRUK

Cumhur İttifakı’nın Gölcük Belediye Meclis üyeliklerinin açıklanmasının ardından MHP’nin adayları bir araya geldi ve tek yumruk olarak yapılan toplantı da birlik beraberlik mesajları verildi.

Cumhur İttifakı’nın Gölcük Belediye Meclis üyeliklerinin açıklanmasının ardından MHP’nin adayları bir araya geldi. 5.sıra adayı Savaş Toprak tarafından istenilen Olağan üstü Meclis Adayları Toplantısı, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır başkanlığında, parti binasında yapıldı.

“BEN DEĞİL, BİZ VE BERABERİZ”

İlk sözü alan Savaş Toprak yaptığı açıklamada, “Bizler için önemli olan ve tek gerçeğimiz milli bekadır. Ben değil, biziz ve beraberiz. Bunu sahaya dolayısıyla seçmene göstermek ve kanıtlamak zorunluluğumuz vardır. Bizlere tevdi edilen vazife ve görevler şahsımızı temsil için değil koca bir camiayı yani davamızı temsilen verilmiştir. Vazifenin ifası kişilere değildir, kırmızı çizgileri ve derdi vatan olan tüm Gölcüklü vatandaşlarımıza olacaktır” dedi.

ÇAKIROĞLU: “YANINIZDA OLACAĞIM”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmiş seçimlerde milletvekili adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu ise yaptığı konuşmada, “Lideri anlayan ve onun çizgisinde giden her birey bu davanın neferi, bu vatanın bekçisidir. Ben listede yer alan tüm dava arkadaşlarım ile sahada dün nasıl benimle birlikteyseler bugün bende onlarla birlikte yanlarından olacağım. Beka uğruna yapılması gereken tüm fedakarlıklarda bulunacağımın sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.

“GAYRET VE ÇABA GÖSTERECEĞİZ”

Meclis üyeliği listesinde bulunan diğer isimlerde, birlik ve beraberlik için ne gerekiyorsa yapacağımızdan bize gösterilen hedefe ulaşmak için gerekli gayret ve çabayı sınırları zorlayarak değil, sınırları aşarak yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır ifadelerini kullandılar.

“BİZİM KOLTUK VE MEVKİ AŞKIMIZ YOKTUR”

Son olarak konuşan İlçe Başkanı Bilal Çakır ise şunları söyledi: “Listeye giren ya da girmeyen tüm adaylar benim gönlümde seçilmiş özel kişilerdir. Bugün bunu burada ki birlik ve beraberlikleriyle bir kez daha kanıtladılar. Her zaman söylediğim gibi bizim koltuk veya mevki aşkımız yoktur. Bizim vatan, bayrak aşkımız, sevdamız vardır. Bu düşüncelerinizden dolayı sizleri kutluyor, saha çalışmalarınızda tüm gücüm ile sizlerin aranızda olacağımın sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı. Sonrasında ise tüm adaylar birlik ve beraberlik yemini ederek saha çalışmaları programlarını hazırladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 23 = 28