MERSİN POLİS EVİ, HAİN SALDIRISINDA ŞEHİDİMİZ VAR

Mersin’de Polis evine düzenlenen silahlı saldırıda bir polis şehit oldu, bir polis ve bir vatandaş yaralandı. İçişleri Bakanı Soylu, saldırıyı gerçekleştiren iki kadın teröristin kaçamayacaklarını anlayınca yanlarındaki patlayıcıyla kendilerini patlattığını belirterek, “İkisinin de kırsalcı olduğunu değerlendiriyoruz. Hangi terör örgütü olduğu da belli, o da  PKK” ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, “İki kadın terörist çantalarıyla birlikte, anlaşılıyor ki daha önce tespit ettikleri bir şekilde polisin orada nöbet tuttuğu kulübeye yönelerek ateş ediyorlar ve orada bir çatışma çıkıyor. Çatışma devam ederken bu bölgeye yakın dört bekçi arkadaşımız araçla intikal ettikten sonra onlar da çatışmaya giriyorlar. İki terörist bu çatışmalar esnasında yaralanıyor. Çatışma devam ederken iki ayrı patlama sesi geliyor. Kaçamayacaklarını anlayınca kendi sırtlarına koymuş oldukları patlayıcılarla kendilerini patlatıyorlar.”

Patlama esnasında biri ağır iki polis memurunun yaralandığını aktaran Soylu, ağır yaralı polis memurunun kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu söyledi. İçişleri Bakanı, yaralı diğer polis memurunun ise başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve hayati tehlikesinin bulunmadığını ifade etti.

ŞEHİT POLİS MEMURU SEDAT GEZER, TOPRAĞA VERİLECEK

Tece Polisevi´ne düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Gezer,  Muğdat Camii’nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Akbelen Şehitliği’nde toprağa verilecek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

51 − = 42