MEHMET YAŞAR’A SOSYAL MEDYADAN DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

ilçemizin sevilen ve sayılan ismi, Kocaelispor’da Teknik Asbaşkanlık görevini yapan ve fikir uyuşmazlığı nedeni ile bu görevinden istifa eden Mehmet Yaşar’ın istifası sonrası sosyal medyadan Mehmet Yaşar’a binlerce destek mesajı geldi.

Kocaelispor Özel Harekat sayfası yaptığı paylaşımla destek hareketinin adeta öncüsü oldu. Mehmet Yaşar Yalnız Değildir sloganıyla paylaşılan Mehmet Yaşar’ın fotoğrafı bir anda yüzlerce kişinin sosyal medyasında yer aldı. Sosyal medya Mehmet Yaşar’ın fotoğraflarıyla ve kendisine verilen destekle doldu.

MEHMET YAŞAR YALNIZ DEĞİLDİR!”

“İstifa etmesi gereken Engin Koyun istifa etmiyor. Yönetim içinde bulunan en baba Kocaelisporlu Mehmet Yaşar sosyal medyada hedef gösteriliyor bu kulübün bir kuruşunu bile ziyan etmeyen kişi, yeri geldiğinde tek başına savaşan öyle lafla değil yumruk yumruğa en baba Kocaelisporlu Mehmet Yaşardır. MEHMET YAŞAR YALNIZ DEĞİLDİR!”

YÜZLERCE TARAFTARDAN DESTEK

Mehmet Yaşar’ın fotoğrafı ve paylaşılan yazı yüzlerce taraftar tarafından paylaşıldı. Kocaeli tarihinde ilk kez bir istifa sonrası taraftar tarafından destek alan kişi oldu Mehmet Yaşar.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 54 = 58