Mehmet Yaşar Gölcükspor Başkan adayı mı oluyor?

Gölcükspor’un olası olağanüstü kongresinde sosyal medyada Mehmet Yaşar paylaşımları dikkat çekti.

Gölcükspor’un mevcut yönetiminde 4 yıldır görev yapan aynı zamanda başarılı bir iş adamı olan Mehmet Yaşar’ın ismi başkanlık için kamuoyu tarafından teveccüh ile karşılandı. Gölcüklüler sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla Mehmet Yaşar’ı başkanlık koltuğuna şimdiden yakıştırdıklarını açık açık belli etti.

Başkanlar istişare etti

Gölcükspor’un mevcut başkanı Avukat Ahmet Şahin’in Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile gerçekleştireceği istişarenin ardından Gölcükspor’da kongre tarihi de belli olacak.

Mehmet Yaşar Sosyal medya’da paylaşılıyor

Başkan Ali Yıldırım Sezer ile gerçekleşecek görüşmelerin ardından kongre kararı alınırsa Gölcük’te herkes tarafından sevilen başarılı iş adamı Mehmet Yaşar başkanlık için aday olacak. Başkanlık için ismi sıkça konuşulan ve sosyal medyada paylaşımlarla da destek gören Mehmet Yaşar’ın ilerleyen günlerde adaylığı ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

“Yaşar Futbolun içinden gelen biri”

20 senelik amatör ve profesyonel futbol hayatı olan Mehmet Yaşar Gölcükspor’da 4 yıldır yöneticilik yapıyor. Spor hayatına Kocaelispor Futbol Okulu’nda başladı. A takıma çıktıktan sonra yıllarca amatör ve profesyonelde oynadı. Değirmendere- İzmit Kooperatifinde 6 yıldır başkanlık yapıyor. Mehmet Yaşar ayrıca KOTO meclis üyesi. Yaşar 38 yaşında ve 3 çocuk babası.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 + = 92