MEGAFEST İNDİRİM FESTİVALİ KAPILARINI AÇIYOR

 

Kocaeli Tuafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası öncülüğünde Kocaeli esnafının katılımı ile İzmit İntertex Fuar alanında MEGAFEST Kocaeli İndirim Festivali kapılarını açıyor.

 

 

 

16 Şubat Cuma günü (yarın) saat 10.00’da kapılarını açacak olan Şenliğin resmi açılış töreni 14:00’da Kocaeli Protokolünün katılımı ile gerçekleşecek. Kocaeli’nden 60 esnafın katıldığı İndirim Festivali sabah 10:00 ile akşam 22.00 arasında hizmet verecek ve festivale giriş ücretsiz olacak.

 

RESUL DİNDAR KONSERİ

18 Şubat Pazar gününe kadar sürecek olan İndirim şenliğinde son gün Resul Dindar sevenleri ile buluşup konser verecek. Düzenlenen Festival Kocaeli Tuafiyeciler ve Konfeksiyoncular esnafı açısından bir ilk olacak.

 

VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLECEK

Kadın giyim, tesettür, çanta, ayakkabı, aksesuar ve benzeri kadın giyim ağırlıklı ürünlerin satışının yapılacağı festivalde %70’e varan indirimler festivale katılan vatandaşların yüzünü güldürecek. Festival alanında, Yemek alanı, cilt bakım alanı, mescit ve çocukları ile gelenler için çocuk oyun alanları bulunacak.

 

ALIŞVERİŞ YAPANLARA ÇEKİLİŞLE ÇEYREK ALTIN VE HEDİYELER

Alışveriş yapan 10 kişiye çekilişle çeyrek altın hediye edilecek olan festivalde bayanlar için cilt bakımı ve benzeri faaliyetler de olacak. Festivale katılan bazı esnaflar alışveriş yapan müşterilerine ücretsiz cilt bakımı yaptıracak.

 

ÜCRETSİZ SERVİS

Festivale katılmak isteyen vatandaşlar için Karamürsel, Maşukiye ve Tütünçiftlik’ten İntertex fuar alanına ücretsiz servisler festival süresince faaliyet gösterecek.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

86 − 81 =