MEDAR HASTANELERİ’NDEN GENÇLİK BAYRAMINDA GENÇ SPORCULARA DESTEK

Medar Hastaneleri 25 yıllık sağlık geçmişi ve nitelikli sağlık hizmeti sunmanın yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor

Medar Hastanesi Gölcük ve Medar İzmit lokasyonlarında Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu işbirliği ile Gençlik Bayramı kapsamında sporcu gençlerin sağlık kontrollerini gerçekleştirerek, sporcu sağlığına verdiği önemi gösterdi.

 

Medar Hastanesi Gölcük, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Türkiye Şampiyonası 2. Kademesinde yarışacak olan Hisareyn Spor U16 takımı futbolcularını ağırladı. Hisareyn Spor U16 futbol oyuncuları Kardiyoloji muayenesinden geçerek, beslenme ve diyet uzmanı tarafından da vücut analizleri yapıldı. Medar Hastanesi Gölcük Başhekim yardımcısı Op.Dr. İhsan PEKRÜ, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat AYDIN ve Kulüp Yönetiminin hazır bulunduğu sağlık kontrolü programında, sporcularla sağlık ve spor üzerine sohbet edildi.

Medar İzmit lokasyonunda yine Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarına katılacak Kocaeli Güneş Spor U18 takımı da, sağlık tetkikleri ve diyetisyen kontrolünden geçtiler. Programda konuşma yapan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın Medar Hastaneleri’nin takımlara sağladığı bu hizmet dolayısıyla teşekkürlerini ilettiğini, takımların şampiyona öncesi sağlık kontrolünden geçmiş olmasının moral sağladığını, desteklerinden ötürü Medar Hastaneleri yönetimine teşekkürlerini sunduğunu iletti.

Medar Hastaneleri’nde sağlık kontrolünden geçen sporcular, konferans salonunda sağlık üzerine bilgilendirmeler yapılırken, sporun sağlık üzerindeki etkisi ve öneminden bahsedildi. Hastane yönetimi ve takım yöneticileri günün anısına hatıra fotoğraf çektirerek program sonlandı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

56 − 51 =